Ivana posle razvoda dobija 50.000 evra, uzima od Ša pola honorara zbog prevare pred kamerama?

- Stan, auto, novac je nisu zanimali. Pole svega se predomislila i odlučila da traži i polovinu novca iz "Zadruge" - navodi izvor

  • 12
Ivana Aleksić, Nenad Aleksić Ša

Ivana Aleksić, Nenad Aleksić Ša, Foto: Instagram/_ivv_, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Ivana Aleksić, supruga Nenada Aleksića Ša, rešila je, prema pisanju medija, da reperu, koji ju je u "Zadruzi 4" prevario sa Tarom Simov, naplati preljubu i vređanje pred kamerama.

Otkako ju je suprug Nenad Aleksić Ša prevario sa Tarom Simov, Ivana se nije oglašavala u medijima, ali njen lajv s Vladimirom Tomovićem, kako bi demantovala navode da je u vezi s njim, razbesneli su učesnika "Zadruge" toliko da je počeo svakodnevno da je vređa u programu.

Sada je Ivana, koja se nedavno i iselila iz njegovog stana, rešila sve da naplati - oduzimanjem polovine honorara koji će zaraditi u rijalitiju, piše "Hit Informer".

- Nenadov nedeljni honorar je 2.500 evra, tako da će za deset meseci zaraditi 100.000 evra. S obzirom na to da je u rijaliti ušao kao oženjen, zaradu će morati da podeli sa Ivanom. Honorar se smatra platom i ulazi u zajedničku imovinu tokom brakorazvodne parnice - rekao je za pomenuti list neimenovani izvor blizak Nenadovoj ženi i dodao:

- U početku se nadala da će razvod biti sporazuman, te da će kao ljudi sesti, porazgovarati... Međutim, kada je čula da Nenad govori da će je zbog toga što je bliska s Tomovićem ostaviti na ulici, šokirala se. Pogodile su je njegove uvrede i prozivke da je ispala "smrad", iako je on nju prevario. Odmah je pozvala advokata i konsultovala se s njim na koji način da zaštiti sebe. Planirala je samo da mu traži kozmetički salon, koji je Ša kupio, ali ga je ona godinama vodila i radila u njemu. Stan, auto, novac je nisu zanimali. Pole svega se predomislila i odlučila da traži i polovinu novca iz "Zadruge", odnosno 50.000 evra.

Video: Ša dobio papire za razvod: Koliko je samo srećan!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    5. maj 2021 | 19:26

    Daj Boze da je zena toliko pametna da je ovo istina pa cak i da te pare da nekome u dobrotvorne svrhe ili pomogme nekome kome je zaista potrebno ako ih ona ne zeli. Bolje tako i vece je to delo i pred Bogom i narodom nego da se jedna gnjida od coveka koji je pokazao sve najgore bahanalise sa istim parama koje je zaradio nanoseci nol svojoj zeni. Ivana mi deluje kao previse slaba,ali opet kazem daj Boze da je ovo istina.

  • Zoki

    5. maj 2021 | 18:59

    Kako mi se covek zgadio...

  • Joca

    5. maj 2021 | 19:11

    Stan iznajmljen, auto vredi par hiljada, novaca nije ni imao, jedino honorar od zadruge sada da podele

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA