≫ 

Našli smo Darka Lazića posle skandala: Priznao nam je sve o Marini, evo zašto je otišla od kuće

Sa pevačem smo razgovarali u Brestaču, pred porodičnom kućom

  • 11
Darko Lazić Darko Lazić / Foto: Nikola Tomić

Popularni pevač Darko Lazić poslednjih meseci intrigira javnost i teško je pohvatati sve teme i događaje čiji je bio glavni akter.

No, poslednje u nizu su priče da ga je verenica Marina Gagić napustila i sa njihovim sinom Aleksejem otišla u kuću svojih roditelja u Pećincima, te požar na grobu njegovog pokojnog oca Milana.

Naša ekipa pronašla je Darka u porodičnoj kući u Brestaču, gde je iskreno razgovarao sa nama o sktuelnim temama. Pomalo nervozan, ali više nasmejan, Lazić nam je otkrio šta se događa. O bivšoj supruzi Ani Sević je odbio da govori.

Ističe - Marina je otišla posle svađe, ali večeras treba da se vrati.

- Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli veridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe nema ni ljubavi - rekao je Lazić za Telegraf JETSET.

- Nisam ja neodgovaran pa da zbog toga imamo probleme. Jesam malo, ali ne baš toliko. Iskreno, ponekad razbacam stvari po kući .(smeh) Nemam pojma šta njoj smeta kod mene i šta mi zamera, to moraš nju da pitaš... - dodao je.

Lazić ističe da su priče o raskidu veridbe potekle iz sela jer ga pojedini meštani ne vole, iako on njih poštuje, i ističe da smatra da su pojedini ljubomorni na njega.

- Ne vole me svi u selu, verovatno neka doza ljubomore, sujete, nemam pojma baš. Nikad u životu se nisam sa bilo kim zamerio u selu, poštujem moje meštane i volim moje selo, ljude odavde, ali postoje ljudi neki... Ima nas raznih - ispričao je Darko, a zatim je progovorio i o nastupima tokom pandemije, odnosno, "korona žurkama".

- Pevam, ubijam svaki dan, ne znam koliko pevača peva na tim korona žurkama, oni se uhvatili za mene! Bar da sam pevao, pa ajde. Odem kao gost, a gde god se pojaviš moraš uzeti mikrofon da otpevaš jednu, dve pesme, jer sam pevač. Druge pevače ne diraju, a Darko peva na korona žurkama... Kad je Darko u pitanju, od muve se pravi slon - rekao je pevač.

Pitali smo Lazića da li dobija bakšiš na žurkama gde je, kako kaže, "gost pa se lati mirkrofona", kao i kako se snalazi da zaradi novac tokom pandemije.

- Dobijem bakšiš malo sutra... Ja sam čovek snalažljive prirode tako da imam svoj neki način da zaradim. Neću ništa da pričam o biznisu, ja sam čovek poljoprivrednik (smeh) - rekao je pevač.

Kako je nadavno pokrenuo novi projekat "Darkova kuhinja", u sklopu kog na Jutjubu snima dok pravi obroke, pitali smo ga zašto su manje porcije i da li inače kuva za svoju porodicu.

- Ja inače spremam hranu na veliko, ali ono što slikam to su manje porcije. Spremam za svoju porodicu, prijatelje, ne volim kad neko drugi kuva. Kad ja skuvam znam a te to ono što ja volim i svidi se to uglavnom i drugima i nemam problem da spremam barem za sada - rekao nam je Darko i dodao da za sada nema zaradu od ovog projekta, ali da se možda nešto promeni u budućnosti.

Lazić o požaru na očevom grobu

Pevač je prokomentarisao i informaciju da je neko navodno namerno izazvao požar na mestu večnog počivališta njegovog oca Milana.

Baba je zapalila sveću na grobu, a bila je okolo veštačka trava, to je sve napravljeno privremeno - počeo je Darko.

- Vetar je dunuo, zapalila se veštačka trava. Niti je ko zapalio iz osvete, nema ko da mi se sveti ni za šta, nikome ništa nisam ništa zgrešio u životu. Verovatno su te priče krenule iz sela, znaš kako ne voli te baš celo selo, ali dobro... - istakao je Lazić za Telegraf Jetset.

U nastavku pogledajte i tužne fotografije sa groblja iz Brestača

Video: Tamara Milutinović napravila rođendansku žurku: Zvezde Granda ludovale, a niko ne poštuje mere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • agueroooo

    5. maj 2021 | 17:23

    E moj sine... Sve se promenilo..i bez tog pozara,pogledaj na šta ti lici ocev grob??Sredi to malo,podigni mu spomenik... Ne cekaj 6 meseci ili godisnjicu,tolike pare si spucao na gudru i alkohol,kocku...daj 1.000e za spomenik ocu!!!

  • Velika molba

    5. maj 2021 | 18:36

    Lepo bi bilo da uradite jedan feljton o dva najznamenitija srpska velikana i akademika - Jeleni Karleuši samozvanoj Divi i Darku Laziću samozvanom biznismenu i poljoprivredniku! To bi bio pun pogodak! Eto čisto da se ne sekiramo svaki dan ako od ranog jutra niko nije napisao neku glupost i nebitnost o njima!

  • Cobi

    5. maj 2021 | 17:49

    Kao pevač je dobar, ali kao čovek je mnogo loš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA