≫ 

Ovo je žena sa kojom Đole vara Vesnu: Okrenula se da vidi da li ih neko gleda, pa ga sočno poljubila

Žena sa kojom je Đole "uhvaćen" u prevari je brineta

  • 10
Vesna Đole Đogani

Vesna i Đole Đogani, Foto: ATA images

Denser i pevač Đole Đogani snimljen je kako ljubi drugu ženu koja nije njegova zakonita supruga Vesna Đogani, koju navodno vara.

Naime, ekipa emisije Paparaco lov pratila je nekoliko dana Đoganija koji se sa pomenutom ženom video dva puta, a tokom jednog od viđanja pao je i sočan poljubac.

Nakon prvog viđanja u gradu, gospođa je samo izašla iz kola noseći u ruci papire, dok se već sledećeg puta, kako su bili na nekom parkingu van gužve, očigledno previše opustila.

Žena je tada pri rastanku pogledala oko sebe, a onda je sočno poljubila Đoleta, koji joj je uzvratio.

Na snimku se jasno vidi, a navode i u pomenutoj emisiji, da su se Đogani i misteriozna žena poljubili u usta i da je poljubac trajao nekoliko sekundi.

Žena sa kojom je Đole uhvaćen je brineta, a fizičkim izgledom nimalo ne podseća na njegovu suprugu Vesnu. Kako ona izgleda, kao i sočan poljubac, pogledajte u galeriji u nastavku.

Video: Vesna Đogani u satenskoj haljinici izazovnim pokretima ostavila sve bez daha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    5. maj 2021 | 23:53

    Marketing. Losa rezija...

  • Auu

    6. maj 2021 | 07:07

    Veelika steta i ako je vara. I ona je svojim ponasanjem isto uradila Sladji iza ledja, i to zeni koja ju je spasila iz bede i prihvatila u svoj dom, da joj cuva decu, pa se brze bolje spetljala sa njenim muzem. Sada se ponosno slika i izjavljuje kako je o ovakvom zivotu mastala. Zenu isterala iz sopstvenog doma da bi se udala za Djoleta i to joj je ponos. Upropastiti i rasturiti neciji brak. I to bas osobe koja je izvukla iz bede da bi joj pomogla. Ima stara narodna izreka: NAHRANI KERA DA TE UJEDE!

  • Nada

    6. maj 2021 | 00:58

    Kako li će Vesna ovo da podnese? Doduše istorija se ponavlja!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA