"Neka pričeka kraj kontejnera, videla sam da voli đubre": Kija brutalno ismejala Taru i Ša

Kiju nasmejalo to što je Ša molio brata da udomi Taru nakon diskvalifikacije, pa surovim komentarom isprozivala njegovu ljubavnicu

  • 33
Kija Kockar, Tara Simov Kija Kockar, Tara Simov, Foto: ATA Images

Nakon diskvalifikacije Tare Simov iz "Zadruge", zbog agresivnog i nedoličnog ponašanja, njen oženjeni dečko Nenad Aleksić Ša završio je u suzama. Kroz plač je molio rođenog brata da se pobrine za buduću snajku, smesti je u stan na novobeogradskoj Fontani i obezbedi sve potrebno, što je do suza nasmejalo Kiju Kockar.

Ona je delić ovog snimka iz "Zadruge" podelila s pratiocima na Tviteru i brutalnim komentarom žestoko ponizila Taru i Ša, svog nekadašnjeg prijatelja i kolegu.

- Ahahahhaaha, evo sad će, samo što je ključ kod mene, ja sam u CG još danas, pa neka pričeka kraj nekog kontejnera, videla sam da voli đubre da baca - napisala je Kija.

Usledili su komentari Kijinih pratilaca, koji su osudili Nenadovu preljubu.

"Kija, kraljice", "Ona stvarno voli đubre, zato joj se sviđa Ša", "Njih dvoje su stvoreni jedno za drugo, ona jadna žena se spasila", "Znala sam da si kraljica, da si podržala Ša mnogo bi me razočarala", samo su neki od komentara na Kijinu objavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xy

    6. maj 2021 | 17:36

    Rugao se bakrač loncu, a oba garava.

  • Opet ja

    6. maj 2021 | 16:33

    Ne videh "sposobnije žene od ove kije" juče prodaje ocevinu danas leži na cesti i već proziva osobu ravnu sebi. U sve se meša ko margarin.

  • Skids

    6. maj 2021 | 17:28

    Vas dve ste iste ona baca djubre ti pereš veš sa Fićom na ruke pucaju WC šolje bivši muž sa Lunom ti sa onim Čupavim u bračnom krevetu ova se čuje sa bivšim ti sa Vukom mobom od stjuardese do rijaliti igrača i pevčice putevi su kratki stale tezge rasprodala se očeva imovina a mamu si poslala u zadrugu da prosipa mudre reči i rasravlja se sa starletama i propalim pevačima prema tome nisi ti naivna kako se prestavljaš padaš polako u zaborav i hvataš se za svaku slamku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA