≫ 

Kaća Grujić o odnosu Tare i Ša: Svako nosi svoj krst, njihovo ponašanje jako iritira narod

- Ne volim ljude koji vole da se predstave da su pevači, a nisu pevači. Jednostavno ne može - rekla je Kaća

  • 6
Nenad Aleksić Ša, Tara Simov, Katarina Grujic Nenad Aleksić Ša, Tara Simov, Katarina Grujic, Foto: ATA Imges, Nikola Tomić

Katarina Grujić prokomentarisala je Taru Simov i Nenada Alekića Ša nakon što ih je iskritikovala tokom Zadrugovizije, gde je bila član žirija.

- Ne volim ljude koji vole da se predstave da su pevači, a nisu pevači. Jednostavno ne može. To šta njih dvoje rade u svom privatnom životu, to nije moj problem, oni će videti da će to biti problem samo za njih. Svako nosi svoj krst, pa tako i oni - rekla je pevačica.

- Ja nisam nikad bila za nasilje, niti za bilo šta tog tipa, ne daj Bože, to osuđujem apsolutno, ali mislim da njihovo ponašanje jako iritira narod, ali oni su odabrali takav put, oni će nositi s tim - rekla nam je Katarina.

Podsetimo, Tara je već nekoliko dana pokušavala da svojim postupcima dobije diskvalifikaciju, ali je u tome tek danas, 6. maja, nakon višečasovnog divljanja po kući uspela.

Simova je u ranim jutarnjim časovima počela ponovo da napada Miljanu Kulić, koju je pre dve večeri napadala i šutirala, zbog čega je kažnjena honorarom.

Nakon haosa koji je ujutru napravila, Simova se vratila u kuću i ponovo krenula ka Miljani Kulić, međutim, i obezbeđenje i Nenad Aleksić Ša su je zadržavali. Došlo je do brutalnog okršaja između Tare i Ša. Nenad je slomljen nakon Tarine diskvalifikacije i moli svog brata Peđu da se pobrine za Taru u spoljnom svetu.

Video: Divljačka horda u jednoj ženi: Tara lomila pločice sa zida pa krhotinama sekla vene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA