Nakon austrijskih novina, o Jeleninoj vakcinaciji izveštavaju poljski i turski mediji: Evo šta kažu

Da je Karleuša postigla željeni efekat i proširila poruku o vakcini, govori i to što se pojavila na vestima u još dve strane države

  • 48
Jelena Karleuša prima vakcinu protiv virusa covid 19

Jelena Karleuša prima vakcinu protiv virusa covid 19, Foto: Nikola Tomić

Pop zvezda Jelena Karleuša juče se vakcinisala u TC Ušće i primila Fajzer vakcinu. Da se Jelenina poruka čula daleko, dokaz su i brojne objave u stranim medijima.

Hit fotografija, na kojoj Jelena začuđeno gleda u masu fotografa koji su je opkolili osvanula je na naslovnoj strani austrijskih novina "Heute", i to kao glavna priča!

Da je Karleuša postigla željeni efekat i proširila poruku o vakcini, govori i to što se pojavila na vestima u još dve strane države - Poljskoj i Turskoj, a prilog je pušten i na Euronews-u.

Turci odavno prate svaki Jelenin korak, koju zbog Duška Tošića zovu "snajka", te ne čudi da se snimak sa vakcinacije našao na vestima.

- Poklon bon za Kovid vakcinu - pisalo je na kajronu televizije "Haber Turk" tokom vesti iz Beograda, gde su turski mediji pohvalili podsticaj građana na vakcinaciju.

Video: Garderoba u kojoj je Karleuša primila vakcinu košta kao nov auto!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maca

    7. maj 2021 | 16:20

    I Cecu su juče slikali ali na slavi u Titelu😂🙏

  • nibrS

    7. maj 2021 | 16:26

    Smiješni ste kao i ova plastična persona...

  • Sara

    7. maj 2021 | 18:28

    Dodijale su mi više Jeca,Ceca i njihova deca...imate li šta pametnije pisati a ko se boca nek se boca stvar ličnog izbora i telo je je lični hram pa nek se bode ko želi svako o svom zdravlju i tijelu odgovara .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA