≫ 

Kaća jedva čeka da postane gospođa Gobeljić: Često mu pokazujem kako bih volela da izgleda veridba

- Nikada do sada nije pogrešio kada je bio neki poklon u pitanju ili iznenađenje - istakla je pevačica

  • 9
Amigi Show, Amidzi sou, Katarina Grujic Katarina Grujić / Foto: A. Nalbantjan

Katarina Grujić (28) do ušiju je zaljubljena u Marka Gobeljića i ne krije da bi volela da mu bude žena.

Kaže, do njega je kako će izgledati veridba, ali mu ona na pametan način skreće pažnju na to kako bi volela da izgleda romantični čin.

- Znate kako, kao i sve devojke znam ja kako bih volela da mi izgleda veridba sa Markom, ali o tome ne odlučujem ja. Ne mogu ja da kažem kada će mi dati prsten ili da planiram to - kaže Kaća.

- Često mu pokazujem kako bih volela da to izgleda, a on sve to sluša i upija. Nikada do sada nije pogrešio kada je bio neki poklon u pitanju ili iznenađenje, pa ne sumnjam da ako bude došlo i do ovog koraka da će sve uraditi sjajno - istakla je pevačica.

Podsetimo, Kaća je nedavno priznala da nije imala neke sreće sa momcima, pre nego što je upoznala Marka Gobeljića, fudbalera Crvene zvezde.

Nijedna nije bila kao ova s Markom. Sve su brzo pucale jer sam bila s balavcima koji nisu znali gde je levo. Trošili su moje pare i mislili da tako mogu doveka - rekla je Katarina i dodala:

- Nisam nikoga namerno puštala da me iskorišćava, ali znate kako je kada se zaljubite - drugi vas opominju, otvaraju vam oči i pričaju da grešite, ali ih ne slušate, nego terate po svom. Na kraju, kada shvatim da sam samostalna žena u svakom smislu, raskinem vezu. Zašto bih bila s nekim ko samo želi da izvuče neku korist. Sigurna sam da ima dosta devojaka koje su se našle u istoj situaciji.

Video: Kaća i Marko uživaju na romantičnom putovanju: Fudbaler i pevačica plešu dok je on grli oko struka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki Tamo

    7. maj 2021 | 16:45

    Nesrećnice on ce za godinu dana biti na nivou Srpske lige, zaradjivaces više od njega. A to sto trenutno igra u Zvezdi mu je poslednji dobar ugovor. Potrošicete za godinu dana sve sto je zaradio, plakacete za biroom!

  • Buljko

    7. maj 2021 | 18:58

    Estradu ne pratim ni malo i zato ne mogu da tvrdim da li je ova plastikanerka stvarno pevačica (mada iskreno po izgledu sumljam)ali fudbal pratim i sa sigurnošću tvrdim da ovaj FUDBALER NIJE!!!!!!

  • Nikita

    7. maj 2021 | 20:09

    Ala je zapela da se uda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA