≫ 

Nakon poljupca sa drugom ženom, uhvaćeni "u srcu" Beograda: Cveta ljubav između Đoleta i Vesne

Bračni par nasmejano šeta u pristustvu ćerke

  • 10
Vesna Đole Đogani

Đole i Vesna, Foto: ATA images

Denserka i pevačica Vesna Đogani povukla se iz javnosti i nedostupna je za medije otkako je isplivao snimak u emisiji "Paparaco lov" na kojem je Đole Đogani sa drugom ženom, ali se oglašavala putem društvenih mreža, što je i sada učinila. 

Naime, ona je na Instagramu podelila objavu jedne devojke koja je tokom šetnje "uhvatila" ovaj bračni par u centru Beograda i odmah se fotografisala sa njima.

Na storiju korisnice pomenute društvene mreže se može videti da denseri porodično uživaju jer je u njihovom prisustvu bila i ćerka Laura koja je jela sladoled.

Zanimljivo je da je Đole nosio ranac koji je imao i kada ga je ekipa Paparaco lova snimila u prisustvu druge žene sa kojom se i poljubio u svojim kolima.

Nakon pomenutog snimka na kojem je Đogani navodno sa svojom ljubavnicom, svi su s nestrpljenjem čekali da se Vesna oglasi, a kada je to učinila, zbunila je fanove.

Naime, Vesna je na svom Insta-storiju objavila najavu emisije "Magazin in", u kojoj Đole priča o tome kako je izabrao upravo Vesnu, da sa njom provede ceo život.

Odabrao sam osobu sa kojom ću da budem celoga života. Mislim, nikad se ne zna, ali odabrao sam nju. I sad treba da prihvatim i njene mane, tako da kažem, ili neke stvari koje ona čini i radi - rekao je Đole u najavi emisije koje će se tek emitovati, a koja je snimana pre skandala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daka

    7. maj 2021 | 19:35

    Sve iscenirano da bi se o njima pisalo!

  • Lena

    7. maj 2021 | 18:42

    Mislite, cveta gluma Djoleta i Vesne?

  • BG

    7. maj 2021 | 19:00

    Kako "denser" zaradjuje tolike pare?? Kamioni, avioni, stanovi, luxuzan zivotni stil, luxuzna (preskupa) putovanja...? Od cega?? Usput da pitam i za porez??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA