≫ 

Lidija Vukićević raspametila vrelom scenom u provokativnom vešu: Komentari sa razlogom "divljaju"

Lidija u seriji "Igra sudbine" tumači lik ministarke Mileve Tankosić

  • 29
Lidija Vukićević

Lidija Vukićević, Foto: A. Nalbantjan

Popularna glumica Lidija Vukićević (58) iznenadila je sve provokativnim izdanjem na koje niko nije ostao ravnodušan.

Naime, Lidija je u seriji "Igra sudbine", u epizodi emitivanoj sinoć, 7. maja, gde tumači lik Mileve Tankosić, imala provokativnu scenu koja je izazvala lavinu reakcija.

Poznata glumica imala je vrelu scenu u krevetu sa kolegom Slavišom Čurovićem, a tom prilikom ležala je u krevetu prekrivena čaršavom u crvenom, čipkastom busu.

"Kakva žena, mnogo mlađe ne mogu da joj pariraju", "Predivna Lidija", "Provokativna, a i tako izgleda kao prava dama", "Svaka čast ovoj ženi kako izgleda", "Čini mi se da je sad lepša i provokativnija nego pre nekoliko decenija, žena za primer", "Prelepa i prezgodna", "Vanvremenska žena", neki su od komentara na društvenim mrežama nakon Lidijine scene.

Podsetimo, Lidija je nedavno svoje prepoznatljive kovrdže isprvila i priznala je da je minimalno "radila" na svom licu, a njene objave nakon transformacije tada izazvale su veliku pažnju javnosti.

Kako je izgledala Lidina provokativna scena sa Slavišom u seriji "Igra sudbine", kao i još neke kadrove prelepe glumice, pogledajte u galeriji u nastvaku teksta:

Video: Lidija Vukićević raskopčala košulju: A onda je sklonila kosu sa grudi da se sve vidi!

(Telegraf.rs).

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    8. maj 2021 | 09:45

    Kad omatoriš i ne znaš šta radiš. Ženo, tvoje vreme je prošlo, ne brukaj se 'leba ti.

  • Milorad

    8. maj 2021 | 10:33

    Ona se uopste ne bruka, brukaju se oni, koji uporno pisu o njoj. Izgleda da je to nivo naseg novinarstva. Novinarstvo, gde pojedini novinari imaju samo osnovnu skolu.

  • Simke

    8. maj 2021 | 10:12

    Veštačka uloga tzv. Ministarke i ništa više od toga. Ovo su neki zadnji trzaji da se skrene pažnja, ali rezultati su mizerni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA