Ana želi da bude kao Barbika! Ponovo je "radila" na sebi, a do sada je za to iskeširala oko 24.000 €

Ana je pokazala kako izgleda nakon nove intervencije

  • 29
Ana Korać Ana Korać, Foto: Instagram/ana_korac

Bivša rijaliti učesnica Ana Korać ponovo je uradila eststsku korekciju na svom licu, što je mnoge iznenadilo nakon što je priznala šta je sve popravljala na sebi.

Ana je sa svojim pratocima na Instagramu podelila fotografju iz ordinacije gde ponovo radi usne, a kako je napisala u pirtanju je oblik usana koji ima popularna lutka, Barbika.

Bivša rijaliti učensica podelila je krupan kadar svojih usana i pokazala kako sada izgledaju, a očigledno je da Ana želi da izgleda baš kao Barbika.

Podsetimo, Ana je navodno izvadila rebra, a prema pisanju medija, to ju je koštalo 7.000 evra. Koraćeva je uradila i silikone u grudima, za koje je iskeširala 3.500 evra, takđe je operisala nos, i to više puta, što ju je koštalo 7.000 evra.

Ana je ranije u usne stavljala hijaluron, koji je platila 250 evra, radila je jagodice, što košta 200 evra. Ona se nedavno podvrgla popularnom trenudu, mačije oči, koji je platila 800 evra.

Bivša rijaliti učesnica navodno je operisala i zadnjicu u Turskoj i za to platila 5.000 evra, a za sve operacije i korekcije na svom licu i telu, Ana je navnodno ukupno iskeširala  23.750 evra.

Kako izgleda Ana sada, a kako je nekada izgledala, pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

(Telgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    8. maj 2021 | 12:55

    Meni je ovih devojaka jako zao!🙄

  • Bajka

    8. maj 2021 | 12:59

    Pa devojka uložila u sebe, naporan je njen posao. A ja ne mogu da skupim novac za krečenje.

  • Wannabe Soraya

    8. maj 2021 | 13:47

    Volela bih da vidim kako izgleda dan ovakvih žena, da li išta svrsishodno urade? Je l' se ceo dan slikaju i nameštaju? Eto ne znam, ali mi je sve to tužno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA