≫ 

Darko Lazić: Svoju decu ne bih pustio u "Zvezde Granda", ovo danas...

Nakon pobede u Zvezdama Granda, Darko je počeo svoju uspešnu karijeru

  • 5
Darko Lazić

Darko Lazić, Foto: Nikola Tomić

Popularni pevač Darko Lazić pobedio je 2012. godine u "Zvezdama Granda", a sada je otkrio da nema baš lepo mišljenje o popularnom muzičkom takmičenju.

Darku su Zvezde Granda donele veliku popularnost i uspešnu karijeru, ali pevač tvrdi da se takmičenja sada i tada razlikuje.

- "Zvezde Granda" kada smo se mi takmičili su bile "Zvezde Granda", ovo danas se svelo na šoubiznis - rekao je Darko u emisiji "Ekskluziv".

Pevač je zatim neočekivano odgovorio na pitanje da li bi svoju decu poslao da se takmiče u Zvezdama Granda, ukoliko bi želeli da se bave muzikom.

- Ne bih ih pustio, iskreno da ti kažem - rekao je Darko i iznenadio mnoge s obzirom na to da se nedavno pojavio i kao gostujući član žirija, međutim, nije ispunio obavezu pripremanja kandidata za takmičenje, pa je to na sebe preuzela produkcija.

Podsetimo, nakon nagađanja da su Drako i Marina raskinuli veridbu i da je ona ostavila pevača i otišla sa sinom kod svojih roditelja, Darko se oglasio za Telegraf.rs, i tada nam je priznao da Marina jeste otišla iz njihovog porodičnog doma i objansio je šta se desilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    8. maj 2021 | 15:18

    A ti si kao iz nekih boljih vremena? I ti si deo srozavanja kvaliteta muzike.

  • Рј38

    8. maj 2021 | 16:29

    Све му можете оспорити али певање не можете...

  • Dušanka

    8. maj 2021 | 12:29

    Ja znam da je Darko morao da smrša radi ozljeda koje je imao, ali meni je bio lepši kad je bio buca, nekako mu to lepše stoji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA