≫ 

Milica Pavlović u smeloj kombinaciji, svi se pitaju jedno - kada se slika zumira odgovor je jasan

Pevačica je blistala, a bila je i vidno raspoložena, pa nije skidala širok osmeh sa lica

  • 0
Milica Pavlović Milica Pavlović, Foto: Privatna arhiva

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Milica Pavlović, oduševila je smelim stajlingom, a mnogi komentarišu njen izgled i pitaju samo jedno.

Milica je blistala u komadima svog brenda "Rouzhe" koji je je napravila u  saradnji sa kreatorkom Biljanom Tipsarević. Smela kombinacija oduševila je sve, a jeden detalj zapao je mnogima za oko.

Pevačica je na sebi imala pantalone sa zmijskim printom, kratku belu majicu preko koje je nosila žuti sako. Mnogi su se pitali da li ispod ove kombinacije Milica ima brus, a kada se fotke zumiraju sasvim je jasan odgovor.

Pvalovićeva je kosu vezala u visok rep, a od nakita imala je interesantne minđuše, ili bolje da kažemo, na oba uha jednu minđušu.

"Lepotica, napravile ste odličan brend", "Jedna od najlepših i najzgodnijih pevačica", "Milica nema konkurenciju", "Pitam se, ima li šta ispod ove majice?", "Kakva mačka, da li nosi brus?", "Uvek top izgleda, kombinacija pun pogodak", neki su od komentara.

Inače, Milca se u ovoj kombinaciji pojavila na otvaranju "Zepter Shop" radnje u TC Galerija, a kako je pevačica izgledala pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Video: Milica Pavlovic zabavlja ljude i prolaznike u rizortu u Crnoj Gori

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA