Ana Bekuta zatekla urenebesnu poruku u taksiju: Nasmejala sve do suza, komentari su hit

- Danas u taksiju - poručila je pevačica uz fotografiju poruke koju je zatekla

  • 0
Ana Bekuta, Zvezde Granda

Ana Bekuta, Foto: Nikola Tomić

Popularna pevačica Ana Bekuta aktivna je na drštvenim mrežama gde često deli zanimljive situacje, a tako je bilo i ovog puta i njena objava nasmejala je mnoge.

Ana je ovog puta u tasksiju zatekla zanimljiv natpis koji ju je zabavio, pa je to podelila na Tvteru i nasmejala svoje pratice. Naime, kako bi se zaštitili od korone tokom pandemije, taksisti pored maske na licu često imaju pleksiglas koji ih fizički odvaja od ljudi koje voze.

Međutim, zbog "pregrade", slabije čuju, pa je jedan taksista poslao poruku svojim strankama da pričaju glasnije jer ih u suprotnom neće čuti.

- Molim vas, pričajte glasnije, ne čujem od pregrade - natpis je koji je Ana usliikala i podelila, a odmah su usledili brojni komentari.

"Mogao je i interfon da ugradi", "Plačem od smeha", "Predlog, može da nabavi toki voki", "Pa ovo je nadrealno","Ovo je hit... Pobeda", "Ne mogu da prestanem da se smejem", neki su od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA