≫ 

Brenina snajka u kupaćem okrenula leđa ka kameri, tolko dobro izgleda da su svima "pale vilice"

Sandra je oduševila sve svojim izgledom

  • 17
Promocija knjige Soba Sandra Miljaković, Foto: ATA images

Devojka sina folk zvezde Lepe Brene, Viktora Živojinovića, lepa Sandra Miljaković, pokazala je zanosnu figuru, a kada je ka kameri okrenula leđa svima su pale vilice.

Brena, Viktor i Sandra na odmoru su u Dubaiju, a atraktivna plavuša "grmi" koliko dobro izgleda u vrelim izdanjima na ovoj egzotičnoj destinaciji.

Sandra važi za zgodnu cicu, ali do sada niko nije znao da ima ovakvo telo na kom joj mogu pozavideti mnoge devojke i ne čudi što je Brenin nasldnik "pao" na ovu plavušu.

Brenina snajka pozirala je na plaži u tanga kupaćem kostimu, a kako je leđa okrenula ka kameri u prvom planu bila je njena bombastična zadnjica.

Podsetimo, Sandra je studentkinja Filološkog fakulteta u Beogradu, a pored toga profesionalno se bavi šminkanjem, pa neretko šminka Brenu za javna pojavljivanja, ali i druge poznate ličnosti.

"Au, kako dobro izgledaš", "Gori Dubai", "Prezgodna si, prava mačka", "Blago Viktoru kakvu devojku ima", "Nerealno dobro izgledaš", "Mala gori! Vrelija od Dubaija", "Savršena devojka", neki su od komentara.

Sandrinu najnoviju fotografiju u kupaćem, ali i još neke kadrove u bikiniju, sa odmora u Dubaiju, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma

    8. maj 2021 | 16:57

    Zanimanje brenina snajka...

  • dg

    8. maj 2021 | 16:58

    Ja svoju vilicu još tražim po podu.

  • Ja

    8. maj 2021 | 18:52

    Prodajem pospadale vilice zbog Brenine snajke...nasao sam gomilu vilica...gde god da krenem samo vilice pospadale...navalite narode, jeftine polovne vilice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA