Dragana Mirković se valjala po travi, Žan Klod Van Dam odmah "reagovao"

Pevačica je uživala u sunčanom danu, a njen prijatelj joj je uputio zanimljiv komentar

  • 3
Dragana Mirković, Žan Klod Van Dam Dragana Mirković, Žan Klod Van Dam, Foto: Nikola Tomić, Profimedia/Splash

Folk zvezda Daragana Mirković i Žan Klod Van Dam dobri su prijatelji, a sada je slavni glumac popularnoj pevačici uputio neodoljiv komentar.

Dragana je na svom Fejsbuk profilu objavila snimak od nekoliko svoji fotografija, a oduševljen prizorom, Žan Klod je odmah reagovao komplimentima.

Pevačica je pozirala vidno raspoložena i nasmejana na travi, a na jednoj od fotografija ona čak leži i uživa u prirodi i sunčanom danu, međutim, i lepo vreme Dragana je zasenila.

- Izgledaš prelepo, kao i uvek - napisao je poznati glumac Dragani i ostavio nekoliko emotikona srca, a komplimenti pevačicinih fanova samo su se nizali.

Pevačica je jednom prilikom za Telegraf.rs ispričala kako je Van Dam saznao da je ona jedna od naših najvećih zvezda.

-  Trudila sam se da ne znaju čime se bavim, nekako mi je neprijatno da pričam na tu temu. Međutim, Van Dam je to saznao od reditelja njegovih filmova, jer je njegova supruga poreklom iz Bugarske. Kad je ona mene videla, bilo je: "Kakav Van Dam...Dragana!" - rekla je tada pevačica.

- On se čovek zbunio, a onda je ona njemu ispričala... Sada je Van Dam taj koji širi priču o meni, a sada cu ga citirati: "Samo da vam kažem, ona je najveća Balkansaka zvezda" i kad krenu haos, ludilo... (smeh) - ispričala je ranije pevačica.

Video: Dragana Mirković ispričala anegdotu sa Kejt Mos i Pamelom Anderson

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lovac

    10. maj 2021 | 15:21

    A,sta na to kaže Čak Noris?

  • Vodolijax

    10. maj 2021 | 20:27

    Bilo joj neprijatno Van Damu da priča čime se bavi.....pa biti narodna pevačica i nije nešto veliko a i njegove uloge su smešne

  • Goran

    11. maj 2021 | 16:41

    Zar se I on botoksirao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA