≫ 

Ovo je svima promaklo! Fanovi bruje da je Ivana poslala tajnu poruku Ša, a jedan detalj govori mnogo

"Nadam se da ćete se pomiriti i da ne odustaješ, baš kao što piše",jedan je od komenetara

  • 12
Nedanad Aleksić Ša, Žena Ivana Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić, Foto: Nikola Tomić

Ivana Aleksić, i dalje zvanična supruga Nenada Aleksića Ša, izavla je lavinu komentara jednim gestom, a fanovi njene i reperove ljubavi pišu da je ona Nenadu poslala tajnu poruku.

Naime, Ivana je juče, 9. maja, uživala sa snajkom Lepe Brene, Sandrom Miljaković, koja ju je slikala u restoranu, mnogima je promaklo, ali su fanovi zapazili i nadaju se da se radi o poruci sa njenog još uvek zakonitog muža.

Ivana na sebi nosi belu majicu na kojoj piše "Ne se*i", a kako je poslednja reč precrtana i umesto nje stoji  "up", pa novo značenje je "Ne odustaj".

"Da li Ivana šalje poruku Ša da ne odustaje od njega?", "Jaoo, nadam se da je ovo na majici upućeno Ša", "Ljudi, to je smao majica, ne nadajte se", "Ivana, ne odustaješ od Ša?", "Kako bih volela da se pomirite, vodi se time što ti piše na majici", "Nadam se da ćete se pomiriti i da ne odustaješ, baš kao što piše", neki su od komenetara na društvenim mrežama.

Podsetimo, nakon što ju je Ša prevario u rijalitiju sa Tarom Simov, Ivana je reperu u Zadrugu poslala papire za sporazumni razvod braka. Nenad je želi da se razvede, ali danima brine o tome da će mu ona uzeti svu imovinu i novac. Međutim, ima i novu brigu. Tara je diskvalifikovna je iz Zadruge, 6. maja, nakon što je danima pravila haos na imanju.

Nenad je slomljen nakon Tarine diskvalifikacije i moli svog brata Peđu da se pobrine za nju u spoljnom svetu. Međutim, kako je Tara rekla, pokušala je da stupi sa reperovom porodicom, ali niko joj se ne javlja i ne odgovara na poruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cuj

    11. maj 2021 | 08:05

    Fanovi?! Ovo neka sprdnja?! Ovi bezvredni likovi imaju fanove?! Zaista?! Bože.... Sravni sve.... Nema dalje.....

  • Ena

    11. maj 2021 | 05:48

    Poruka je da neće odustati od razvoda braka

  • RoBot

    11. maj 2021 | 07:38

    Poruka je da nece odustati dok ne pojede ceo obrok pred sobom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA