≫ 

"Godinu dana nisam imala od čega da živim": Edita o teškom periodu, a ovaj pevač joj je pomogao

- Bilo je ili da krenem sve ispočetka ili da nastavim da se gušim u sopstvenom mulju - rekla je pevačica

  • 7
Edita Aradinović Edita Aradinović, Printskrin: Instagram/editaaradinovic

Pevačica Edita Aradinović nakon što je napustila grupu "Ministarke" imala je brojne poslevne turbulencije, a kako je i sama rekla, izostali su i prihodi i usledili novčani problemi.

- Bilo je uzbuđujuće i turbulentno. Odrasla sam sa njima. Tih pet godina bila sam na točkovima. Non stop smo putovali, bili smo porodica. Nije postojala sujeta, zato što je tu svako znao šta radi. Ja sam tu imala potpisan ugovor, oni nisu - rekla je Edita i dodala:

- Nije bio problem toliko u nama koliko su se neke druge stvari mimo našeg odnosa poremetile i onda su automatski počele da utiču na nas kao tim. Svi smo počeli da ispoljavamo nezadovoljstvo. Bilo je ili da krenem sve ispočetka ili da nastavim da se gušim u sopstvenom mulju. Da sam bila starija, mudrija, pametnija, možda bih ostala i izborila se na neki drugi način. Nisam bila pitana i to me je nerviralo, a nisam smela da kažem.

Pevačica je istakla da godinu dana nije imala od čega da živi, a da joj je tada najviše pomogao kolega Aco Pejović sa kojim je snimila duet "Blud i nemoral".

- Ja nisam dobila otkaz, ja sam samoinicijativno otišla. Nisam imala plan, otišla sam i narednih godinu dana nisam imala od čega da živim. Odlazak je bio turbulentan, kao i sama moja ličnost. Sve je bilo toksično - rekla je Edita za Kurir.

- On me je spasio, jer sam ga srela na jednoj žurci i pitao me: "Kako ide mala, je l' se ti snalaziš?". Ja sam mu rekla: "Ma dobro, ide super", a ništa nisam imala u planu da snimam. On je rekao: "Hajde, hoćemo neki duet?". Pitao me da li imam pesmu, rekla sam da imam, a nisam je imala. Hvala mu na svemu. Mnogo ga volim - rekla je pevačica.

Video: Edita Aradinović: 2019. je bila moja prekretnica, zahvalna sam Bogu i producentima

(Telegrfa.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    10. maj 2021 | 18:41

    Otisla iz grupe i nije imala sta da jede, pa da li sad treba da se sazalimo na ovu glupavu pricu???!!

  • ПА

    10. maj 2021 | 17:33

    Мотај каблове, мотичица има посла креће брање воћа....

  • Milootin

    10. maj 2021 | 17:50

    U bre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA