≫ 

Danijela i Ivan snimaju spot za pesmu "Zajedno" koja šalje snažnu poruku

- Rekli smo da je greota da takva pesma nema spot - rekao je Mileusnić

  • 0
Danijela Karić Ivan Mileusnić Danijela Karić i Ivan Mileusnić, Foto: ATA Images

Danijela Karić i Ivan Mileusnić ukrstili su glasove za duetsku numeru "Zajedno" koja je premijeru imala prošle godine.

Pesma je naišla na odlične reakcije, a kako je pandemija tada bila u jeku i nisu bili u mogućnosti da ekranizuju numeru, odlučili su da svojoj publici sada poklone i spot.

Tema spota za pesmu "Zajedno" su porodične vrednosti i ljubav, a kako su rekli, inspiracija je došla nakon što su izgubili bebu na odmoru u Dubaiju.

- Naravno da je trebalo mnogo ranije, kada je pesma nastala, ali tada je krenuo haos svuda u svetu. Mi smo bili uplašeni, Danijela je tada bila u drugom stanju, a cela situacija i zdravlje, da se mešamo sa puno ljudi i iz bezbednosnih razloga smo odložili. Onda smo rekli da je greota da takva pesma nema spot - rekao je Ivan.

- I zbog poruke koju šalje, odlučili smo da to ekranizujemo, to je nešto što će ostati za ceo život, šalje jako snažnu poruku - dodala je Danijela.

Šta su sve Danijela i Ivan rekli, kao i kadrove sa snimanja spota za pesmu "Zajedno", pogledajte u videu u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA