Neda Ukraden iskreno o bivšem mužu: Njemu je smetala moja slava, ali shvatio je šta je izgubio

- Ja sam i zbog Jelene tu vezu održavala. Nije bilo lako, ali dete nije krivo koga si ti izabrao za bračnog partnera - rekla je pevačica

  • 6
Neda Ukraden Neda Ukraden, Foto: ATA images

Neda Ukraden bila je u braku sa rediteljem Milanom Bilbijom, sa kojim je dobila ćerku Jelenu. Pevačica je otkrila kakav je odnos imala sa bivšim mužem.

Voditelj je pevačicu upitao s kim ona u životu nije našla zlatnu sredinu.

- Pa sa svojim mužem. Mnogo lošiji brakovi su se zadržali, nije moj brak bio najgori. Ja smatram da u jednoj zajednici koja se zove brak, ako nemaš suštinskog prijatelja, saveznika, ako nemaš nekoga ko te razume... Znači, za dobar brak su potrebni strpljenje, razumevanje i ljubav. Meni je uvek jedno od te tri stvari falilo. I dodala bih i tajming - priča pevačica.

- Nije njemu ništa falilo. Njemu je smetala moja slava i popularnost, ali shvatio je šta je izgubio. Mi smo se i pre braka i mirili i razvodili, ali očigledno je to zabavljanje nagoveštavalo da će to biti spoj rogatih, ali ja sam 15 najlepših godina svog života provela u toj zajednici. Mi smo se 10 godina zabavljali, udala sam se, rodila sam dete, pa smo razveli nakon četiri, pet godina braka, ali smo ostali prijatelji - otkriva Neda.

- Taj razvod nikad nije značio mržnju, on je otac mog deteta. Ja sam i zbog Jelene tu vezu održavala. Nije bilo lako, ali dete nije krivo koga si ti izabrao za bračnog partnera. Ja sam prvenstveno majka, pa tek onda pevačica - zaključuje pevačica u emisiji "Premijera Vikend - Specijal".

Podsetimo, Neda i Milan su se upoznali kada je pevačica imala 18 godina, a on je bio 14 godina stariji od nje. U braku su bili 10 godina, a onda je usledio razvod. Nedin bivši suprug je preminuo pre skoro osam godina, a od njihove ćerke Jelene dobila je troje unučadi.

Video: Neda Ukraden priznala istinu o stanu u Beogradu na vodi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    11. maj 2021 | 10:46

    Тачно да је образована што је реткост у њеној бранши само што није госпођа

  • деда Миле

    11. maj 2021 | 11:12

    Мушкарцу никада несмета женина слава,мушкарцу смета нешто друго,жена и муж увек морају да деле све, осим брачног кревета. Свака друга прич непије воду.....

  • FANTOM

    11. maj 2021 | 17:05

    Ajde da i ja nešto kažem. Nedo, ti nikada ne bi bila uspešna da nije bilo Milana Bilbije. Bio je reditelj po profesiji ali za tebe je bilo bitnije što je u trenutku tvojeg početka bio glavni i odgovorni urednik muzičkog programa RTV Sarajevo. Nešto slično je učinio Minimaks sa Fahretom Jahić samo što se on nije sa njom oženio. Kad ti je bio najpotrebniji da te pogura u svet muzike on je to i uradio. A tvoj život i karijera od tog trenutka odvija se tokovima muzičke scene i to od sjaja do očaja. Bio je veliki čovek, a ti? Tako je to nekada išlo na muzičkoj sceni Sarajeva. Ako ste prošli Duška Trifunovića, muzičke scene omladine Sloga i studenjaka mašinskog fakulreta Steleks već ste dve trećine uspeha preturili preko pleća. Bio vam je potrebam samo još neko u RTV Sarajevo da vas lansira među široki auditorij i narod kupuje sve što mu je ponuđeno. Svaka roba ima svoga kupca. Plavi orkestar Saše Lošića imao je Sašinog tatu u RTV Sarajevo, ali mora se priznati da su imali repertoar za omladinu. Hoću reći da su lakšim putem dolazili na muzičku scenu ako su imali nekoga na RTV Sarajevo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA