≫ 

Marija Šerifović videla kako će izgledati nastup Uraganki na Evroviziji i uputila im samo tri reči

"Hurricane" sa pesmom "Loco Loco" predstaviće Srbiju u drugom polufinalu popularnog muzičkog takmičenja, 20. maja

  • 4
Marija Šerifović, Hurricane

Marija Šerifović, Hurricane, Foto: Marko Jovanović, Youtube/Eurovision Song Contest

Pevačica Marija Šerifović obratila se članicama grupe "Hurricane" nakon što je videla njihovu probu za nastup na Evroviziji, a uputila im je snažnu poruku.

Kao što je poznato, Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić 9. maja otputovale su u Roterdam, a već dan kasnije imale su probu, a deo priprema za nastup objavljen na Jutjubu.

Nakon što je videla snimak njihove probe Marija nije krila da joj se dopada njihov performans i u komentarima im se javno obratila.

- Srećno devojke. Srbija - napisala je Marija, a nema sumnje da devojkama i te kako znači podrška naše jedine evrovizijske pobedice, koja je pesmom "Molitva" trijumfovala 2007. godine.

Podsetimo, grupa "Hurricane" sa pesmom "Loco Loco" predstaviće Srbiju u drugom polufinalu popularnog muzičkog takmičenja, 20. maja, a finale Evrovizije održaće se 22. maja.

Muziku za ovogodišnju takmičarsku numeru "Loco Loco" pisao je Nemanja Antonić, dok je tekst napisala članica grupe "Hurricane" Sanja Vučić. Aranžman je, zajedno sa Nemanjom Antonićem, radio Darko Dimitrov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    11. maj 2021 | 12:55

    Daj Boze da postignu neki uspeh....meni licno se uopste ovo ne svidja.....al' nisam ja tu kompententna da bih sad nesto ocenjivala....

  • Dragana

    11. maj 2021 | 12:53

    Daj Boze da udju bar u finale,al' cisto sumnjam.Ne u njih,nego mislim da je sve to sada cista sprdacina.Ni priblizno kao sto je nekad sve to izgledalo.

  • Lela 2

    11. maj 2021 | 12:55

    Srecno devojke. 🙏🙏🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA