≫ 

Vesna Zmijanac kupila Nikoliji i Relji trosoban stan za koji je iskeširala više od 230.000 evra?

- Pazarila ga je dok je još bio u izgradnji, pa ju je kvadrat koštao 2.661 evro, dok je cena sada dosta veća - rekao je izvor

  • 7
Vesna Zmijanac, Relja Popović, Nikolija Jovanović

Vesna Zmijanac, Relja Popović, Nikolija Jovanović, Foto-kolaž: Nikola Tomić

Popularna pevačica Vesna Zmijanac navodno je ćerki Nikoliji Jovanović i zetu Relji Popoviću kupila stan  za koji je iskeširala, kako se navodi, 232.105 evra.

U pitanju je navodno trosobna nekretnina od 87 kvadrata u novom poslovno-stambenom kompleksu u ulici Kneza Miloša u Beogradu, a folk zvezda pazarila ga je dok je još bio u izgradnji.

- Vesna je nedavno prodala svoj stan na Voždovcu i kupila novi koji je platila 232.105 evra. Pazarila ga je dok je još bio u izgradnji, pa ju je kvadrat koštao 2.661 evro, dok je cena sada dosta veća. Stan je u prizemlju u najluksuznijoj zgradi u tom naselju, koje je pod video-nadzorom. Vesna će se uskoro useliti sa Nikolijom, Reljom i petogodišnjom unukom Reom - rekao je dobro obavešten izvor.

Pevačica navodno svakodnevno obilazi završne radove i uveliko naručue nameštaj koji biraju Nikolija i Relja, a planira da neko vreme bude uz trudnu ćerku, pa da im ostavi stan.

- Nikolija je u šestom mesecu trudnoće i Vesna želi da do porođaja brine i njoj, da je vodi na kontrole, kuva i čuva unuku Reu. Kad beba dođe na svet, biće uz nju nekoliko meseci, a zatim će se vratiti na Bukulju. Nikolija i Relja će sa decom ostati tu da žive - rekao je izvor za Informer.

- Svi zajedno gledaju kataloge i obilaze radnje. Rekla im je da je njoj dovoljna jedna sobica, da ima kad je u Beogradu, a da ostatak urede kako god žele. Mada sve plaća, Vesna se mnogo ne meša, jer će oni ostati tu da žive. Želja im je da se početkom juna usele u stan, kako bi se skućili pre Nikolijinog porođaja - ispričao je izvor.

Video: Relja proslavio 30. rođendan, Nikolija mu priredila iznenađenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    11. maj 2021 | 19:40

    Pa dobro, kome ce nego svom detetu? I meni je tata kupio stan, posteno zarađenim novcem. I njen posao je super placen. Kakva je to vest?

  • mali

    11. maj 2021 | 19:43

    Vesna kupi i meni jedan molim te😬😬😬

  • Kursumlija

    11. maj 2021 | 19:35

    Mislim da je 1 APRIL PROSO🤣🤣🤣🤣🤣ona bre za kiflu nema...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA