≫ 

"Ženo, drži se botoksa i mani se tehnologije": Tviteraši ponovo isprozivali Indi

Izgleda da pevačici vladanje tehnologijom nije jača strana, pa je u opisu svog profila na društvenoj mreži Instagram, umesto svog ličnog mejla, napisala opšti mejl jedne kompanije

  • 3
Indira Aradinović Indi Indira ARadinović Indi, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Indira Aradinović Indi prošle godine je ponovo bila zanimljiva javnosti, nakon što se podvrgla operaciji smanjivanja želuca, nakon koje je imala teške komplikacije, pa je jedva preživela.

Njene neobične transformacije, naišle su na osudu pojedinih korisnika društvenih mreža, te je i sama Indi nedavno demantovala navode da je imala hirurške intervencije na licu.

Indi se sad ponovo našla na meti tviteraša i to zbog svoje greške koju očigledno nije uočila.

Izgleda da pevačici vladanje tehnologijom nije jača strana, pa je u opisu svog profila na društvenoj mreži Instagram, umesto svog ličnog mejla, napisala opšti mejl jedne kompanije.

Iz ovoga se moglo zaključiti da je Indi vlasnica kompanije čiji mejl je stavila u opis, pa se odmah, čim su tviteraši ovo primetili našla na meti podsmeha.

- Indi direktorka Gugla! Ženo, drži se botoksa i mani se tehnologije! - samo su neki od komentara korisnika ove društvene mreže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA