≫ 

Ajfonkina drugarica o bivšem: Produžena je zabrana prilaska, ali se plašim

- On nije zatvoren, slobodno se kreće, a sinoć je čak bio i u kafani. Viđen je u provodu - ispričala nam je Plavšićeva...

  • 5
Tijana Ajfon Sara Plavšić Foto: Marko Jovanović, Privatna arhiva

Drugarica Tijane Maksimović, alijas Tijana Ajfon, Sara Plavšić (19) brutalno je pretučena 9. maja. Fizički ju je napao, kako tvrdi, dečko, čiji identitet nije želela da otkrije javno, a sa kojim je bila pet meseci u vezi. Sada je istakla da strahuje za svoj život, iako mu je produžena zabrana prilaska na 30 dana. 

Naime, Sara je nakon priznanja da ju je dečko pretukao, za Telegraf.rs priznala da se plaši za svoju bezednost jer iako on ima zabranu prilaska, i dalje kreće kao da se ništa nije dogodilo.

- Njemu je produžena zabrana prilaska na 30 dana. Ja ne znam šta će se dalje dešavati, ali ovo je strašno. On nije zatvoren, slobodno se kreće, a sinoć je čak bio i u kafani. Viđen je u provodu... Plašim se za svoju bezbednost, ko zna šta može da mi uradi kad istekne zabrana, Koliko god trajala nadam se će nadležne institucije reagovati i da će ga osuditi za sve što je uradio i što preti. Pretio je da će uraditi tri puta gore stvari jer ima tu i tu vezu."

Podsetimo, incident se dogodio u subotu nakon što su se vratili iz kafane, kada je zadobila povrede po glavi i telu.

- Provodili smo se, a sve je krenulo po zlu kad smo u pet ujutru krenuli kući iz provoda. Počeli smo da se svađamo u autu. Imali smo i ranije razmirice, ali nikad se nisu završavale ovako. Prebijena sam toliko da sam jedva gledala na oči i stajala na nogama. Tukao me nasred ulice, vukao me po betonu, lupao mi glavu o asfalt. Vrištala sam i kukala na sav glas. Nigde nikog nije bilo da mi pomogne. On je bio pod uticajem alkohola i ko zna čega sve, što je doprinelo da bude još agresivniji. Nije gledao gde me je udarao... Najviše su mi stradale oči i glava. Bilo je užasno, a i dalje me sve boli - rekla je Tijanina prijateljica.

Video: Drugarica Tijane Ajfon brutalno pretučena: “Plašim se da će me ubiti”--

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nismo 🐿🐿

    11. maj 2021 | 18:43

    Dečko= MAKRO.

  • dg

    11. maj 2021 | 18:31

    Fina i čestita neka cura. Baš teško za očekivat da se njoj nešto ovako može desit.

  • Nikola

    11. maj 2021 | 19:42

    Radila a nije prijavila "dečku" zaradu.Ovaj saznao pa se naljutio.Dno dna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA