≫ 

Tara snimljena dok ulazi u zgradu Ivane i Ša: Reperovi roditelji besni, odmah reagovali

- Njegovi roditelji bili su šokirali kad su videli da je otišla do stana u kom je Nenad do prošle godine živeo sa suprugom Ivanom - rekao je izvor

  • 19
Nedanad Aleksić Ša, Žena Ivana, Tara Simov Nedanad Aleksić Ša, Ivana, Tara Simov, Foto: Nikola Tomić

Bivša rijaliti učensica Tara Simov snimljena je dok ulazi u zgradu Nenada Aleksića Ša na Novom Beogradu, a njegove roditelje razbesnelo je što je Tara došla do stana.

Ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je Taru, a reperovim roditeljima nije nimalo svejedno zbog njenog postupka, pa su odmah reagovali i doneli odluku da promene bravu.

- Njegovi roditelji bili su šokirali kad su videli da je otišla do stana u kom je Nenad do prošle godine živeo sa suprugom Ivanom. Nisu mogli da veruju da se drznula da tako nešto uradi, iako je najavila da će otići u stan. Mislili su da od toga na kraju neće biti ništa, ali su se prevarili - navodi dobro obavešteni izvor.

- Majka i otac su prelomili, pa su drugom sinu, Nenadovom bratu, rekli da hitno promeni bravu, jer ima ključeve. Žele da osiguraju da ona ne može da uđe u stan sve dok Ša ne izađe iz rijalitija - rekao je izvor.

- Oni su ljuti na Nenada. Koliko god on bio njihov sin, te bi mu oprostili mnoge stvari, Ivana im je bila miljenica. Obožavali su je. Ne mogu tako lako da pređu preko onoga što je uradio - ispričao je izvor za Blic.

Podsteimo, Nenad je slomljen nakon Tarine diskvalifikacije i moli svog brata Peđu da se pobrine za nju u spoljnom svetu. Međutim, kako je Tara rekla, pokušala je da stupi u kontakt sa reperovom porodicom, ali niko joj se ne javlja i ne odgovara na poruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trt

    12. maj 2021 | 10:04

    Ivana treba da mu uzme sve sto moze posle njegove javne izjave da platiti 50000 eura Tarine kazne Bedan je a do juce kukao da ce mu zakonita zena potrositi pare. A Ivana je radila i sticala mozda i vise nego on. A mala koristi priliku da je neko finansira. Svi joj okrenuli ledja pa ostao samo glupi Sa. Ivana uzmi sve i spasi se te bede.

  • Rade

    12. maj 2021 | 10:25

    Sve sto je steceno u braku deli se na pola, ukoliko se oni sami ne dogovore.Tako i pare zaradjene u zadruzi ulaze u brakorazvodnu parnicu jer su stecene u braku.Njega treba da bude sramota!

  • Dragana

    12. maj 2021 | 11:50

    Pa naravno da ce da promene bravu.Kad Sa bude izasao,nadam se da ce otvoriti cetvoro ociju i prekinuti sve dok je vreme.Ovakvu snajku,niko normalan ne bi pozeleo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA