≫ 

Monika ima poseban zahtev za Slobodu: Dolazi joj u goste i u Srbiji je čekaju ćevapi i šljivovica

- Monika je rado prihvatila Slobodin poziv da je poseti u njenoj kući na obali Dunava u Čortanovcima - rekao je izvor

  • 3
Monica Beluči, Sloboda Mićalović Monica Beluči, Sloboda Mićalović, Foto: Profimedia/TASS

Glumica Monika Beluči navodno će uskoro doći na odmor u Čortanovce, kod svojih prijatelja Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića.

Monika je izazila želju da ode i u Trebinje, gde su ona i Sloboda snimale neke kadrove filma "Na mlečnom putu", kada su se upoznale i sprijateljile.

- Monika je rado prihvatila Slobodin poziv da je poseti u njenoj kući na obali Dunava u Čortanovcima. Rekla je da će doći u Srbiju čim joj to obaveze dozvole, ali Bobi je pomenula da bi rado otišla i u Trebinje, gde su zajedno snimale neke kadrove filma "Na mlečnom putu" - rekao je izvor.

- Sloboda je obećala da će joj ispuniti želju, pogotovo što i sama voli da ode u Trebinje. Ukoliko Monika bude mogla da ostane desetak dana, Sloboda će joj pokazati i brojne znamenitosti Beograda - ispričao je izvor.

- Planira da je odvede i na Kalemegdansku tvrđavu, ali i u Skadarliju. Upoznaće je i sa čarima domaće kuhinje, a na meniju će biti neizostavni ćevapi i šljivovica. Sloboda želi da Monika iz Srbije ode puna lepih utisaka - zaključio je izvor za Informer.

Monika i Sloboda su se upoznale dok su snimale film "Na mlečnom putu" Emira Kusturice 2014. godine, i od tada su u stalnom kontaktu.

- Često se dopisuju preko društvenih mreža i komentarišu jedna drugoj objave na Instagramu. Moniki su se Beograd i Srbija baš dopali, pa je nedavno rekla Bobi kako bi volela da ponovo dođe. Tada joj je Slobboda predložila da odmor provede kod nje i Vojina u Šortanovicima, gde imaju vikendicu - otkriva Informer i dodaje da je ona ponudu oberučke prihvatila.

Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke - rekla je Sloboda jednom prilikom o Moniki Beluči.

Video: Monika Beluči poručila na srpskom: Muškarci su stoka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA