Andreana progovorila o raskidu sa verenikom Markom: Prokomentarisala priču da se on razveo zbog nje

Pevačica i njen verenik rakinuli su početkom godine

  • 3
Uroš Živković, pesma Lazarica promocija

Andreana Čekić i Marko Milošević, Foto: ATA images

Pevačica Andreana Čekić progovorila je o raskidu sa bivšim verenikom Markom Miloševićem, koji se razveo nakon što je uplovio u vezu sa pevačicom.

- Da li se zbog mene razveo ili nije, ja smatram da se ljudi razvode onog trenutka kada više nisu srećni. I ja sam se razvela jer nisam bila srećna u tom braku. Nismo više zajedno od početka ove godine, to je to - rekla je Andreana u emsijiji "Amidži šou", a zatim je odgovorila na pitanje da li će prestati da nosi perike.

- Ja i sada imam periku na glavi. Volim da ih nosim. Ne moram da se feniram, friziram, to mi onda ne oduzima vreme kada moram da idem negde na gostovanja. Ovako koristim samo kvalitetne perike - rekla je pevačica u emisiji.

Podsetimo, Andreanu i Marka u više navrata su pratile priče o burnim svađama, pa čak i tučama - po estradnim kuloarima i dalje svi prepričavaju skandal od pre dve godine, kada je u jednom budvanskom hotelu došlo do okršaja između njih dvoje, zbog čega se pevačica nije pojavila na unapred zakazanom nastupu, a u nekoliko navrata pričalo se o njihovom raskidu koji je sada - definitivan.

I dok su pevačicini bližnji razočarani jer joj je propala veridba, ima i onih koji likuju i govore da pevačicu "stiže karma zbog svega kroz šta je svojevremeno prošla Markova supruga Marina, koju je sa detetom ostavio zbog nje".

Marina se tada, u jeku afere, oglasila i priznala na koji način joj je pevačica, zajedno sa Markom, uništila život i porodicu.

- Ja sam Andreanu poznavala kao poslodavca mog muža. On je radio sa njom kao tehničar, postavljao je opremu njenom bendu. Non-stop je pričao o njoj, čuli su se, išla sam i ja na njene nastupe, bili smo celu noć na jednom nastupu zajedno... Zvala me je na rođendan svoje majke, znala je i moje dete. Stalno me je pozdravljala, i ja nju - započela je svoju ispovest tada Marina, koja je potom saznala da je muž vara.

- Desilo se to da sam ja otišla na posao, oni na Đanijev koncert, ja otvorila vaš portal i videla - Andreana s novim dečkom, a to je moj muž! Katastrofa mi je bilo, u trenutku mi se srušio svet - kaže Miloševićka za Pink.rs, koja je tada pokušala da stupi u kontakt i sa Andreanom i sa svojim mužem, međutim bezuspešno.

- Ona je takođe sliku objavila na Instagram, ja sam prokomentarisala: "Lepo ti stoji moj muž", jer je on moj muž sa kojim ja za tri dana treba da proslavim deset godina braka, sa kojim imam dete, koje ima devet i po godina, koji je do juče živeo sa nama... A više ne! Ona me je blokirala na Instagramu, svuda me je blokirala! Kači slike s mojim mužem, oni su u provodu, a ja sam na ulici sa detetom koje ide u školu. Niko se ne javlja - ona mi se ne javlja, muž takođe, koji ne pita da li moje dete ima da jede, pije, da se školuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    12. maj 2021 | 12:53

    Karma srce

  • M. M

    12. maj 2021 | 14:14

    Bas mi te žao ali sta ćeš okreće se kolo sreće. Ko drugome jamu kopa sam u nju upada. Što kaze nas narod zlo radjenje gotovo suđenje.

  • Cale

    12. maj 2021 | 17:22

    Razvela ga pa sutnula....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA