Nada Topčagić primorana da proda kuću: Kriza je, nema ni posla, teško se živi...

- Tu kuću imam punih 38 godina, mnogo sam uložila u nju... - rekla je pevačica

  • 9
Nada Topčagić, RTS, Novogodisnji koncert Nada Topčagić, Foto: A. Nalbantjan

Folk pevačica Nada Topčagić već dve godine ima velikih problema sa kućom u Kaluđerovini kod Tivta, jer je Rusi navodno uporno pritiskaju da im proda svoje zemljište.

- Znate šta, već nekoliko godina letovanje nije kao nekad. Rusi su došli i sve su pokupovali po Crnoj Gori, počeli su i ovde kod mene u Kaluđerovini, pa ja bukvalno kada otvorim prozor gledam u zid. Poslednji u nizu je prodao moj komšija, košarkaš Bodiroga čija je kuća bila najlepša - rekla je Nada i dodala:

- Dosta je on tu para uzeo, kakvi bre dva miliona evra što se pominje, mnogo više je uzeo, ali nije na meni da pričam. Tu se sada gradi veliki kompleks. I mene su pritiskali. Ovo leto nisam ni išla dole zbog korone, samo na jedan vikend, tako da nisam ni razgovarala oko prodaje. Ali kako stvari stoje, moraću i ja da prodam. Nema mi druge.

- Ja tu kuću imam punih 38 godina. Mnogo sam uložila u nju, a sada je kriza, pa ni ti Rusi više ne plaćaju kao pre, nego nude neku siću. Sad u martu idem dole da vidim šta ću. Iskreno, ne znam ni šta bih uradila sa tim parama od prodaje. Kriza je, nema ni posla, teško se živi, nisam sigurna da li bih opet kupovala neke nekretnine - rekla je pevačica za Star.

- Znam samo da nikada ne bih kupovala u Beogradu, gde kupuju moje kolege estradnjaci. Nije to za mene. Ako mi verujete, više ni moja planina Tara nije kao pre, ovde svi beže od mene jer dolazim iz Beograda, pa misle da sam zaražena. Ma užasno je vreme - zaključila je Nada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    12. maj 2021 | 13:06

    Vazno je da imas sta da prodas i da ne kukas kao tvoje kolege sto nisu sposobni da rade kao ostali svet neke druge poslove a pri tome iritiraju ovaj narod koji posteno zivi i ne zali se kao estrada.....

  • 🎲🎲🎲

    12. maj 2021 | 13:48

    Sta kaze, "Nije na meni da pricam ali uzeo je on mnogo vise od 2 miliona" 😂😂😂 Kakva luda izjava 😂😂😂 Sad u maju kaze "Sad u martu idem dole da vidim sta cu". Sve bolje od boljeg. 😂😂 Ziva bila Nado i sa srecom 😀👍

  • Lala

    12. maj 2021 | 13:21

    Dolazi vreme velikih I nepredvidivih promena I kod nas I u svetu. Pa kako ko prode. Ko nema ustedjeno, ili ako nema sta da proda u pola cene, ili nema zlatne ruke nece dobro proci. A jos ako se zaduzio kuku lele.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA