Slavica o nasilju nad ženom u komšiluku: Uznemirila sam se, nisam mogla da sedim skrštenih ruku

- Nisam želela da moja ćerka čuje i da misli da je u redu okrenuti glavu - rekla je pevačica

  • 3
Slavica Ćukteraš Slavica Ćukteraš, Foto: Nikola Tomić

Folk pevačica Slavica Ćukteraš doživela je neprijatnu situaciju kada je u stanu pored svog čula kako muškarac fizički maltretira ženu, a kako ističe, nije mogla da sedi skrštenih ruku naglašavajući da ne trpi nasilje.

Pevačica je prethodne noći, deo onoga što je doživela, snimila i objavila na svom Instagram profilu, a nemili događaj, kako nam je rekla, uznemirio ju je.

- Videli su svi na storiju šta se desilo, ja sam neko ko ne trpi nasilje ni u kom obliku i nisam mogla da sedim skrštenih ruku kada sam posumnjala da se u mojoj zgradi tako nešto dešava. Naravno da sam se uznemirila, a pre svega nisam želela da moja ćerka čuje i da misli da je u redu okrenuti glavu - rekla je Savica za Telegraf JETSET.

- I ranije sam ih čula, ali je više delovalo kao svadja, ne mogu ni sada da tvrdim, ali verujem da je došlo do fizičkog nasilja. Nekoliko komšija i ja smo želeli da pomognemo komšinici, medjutim, ona je tvrdila da su se samo svadjali - rekla nam je pevačica.

Kako je Slavica ispričala, ona i komšije nisu zvali policiju, ali ističe da će se naredni put, ukoliko dođe do iste situacije, tim slučajem baviti nadležni organi.

- Ovog puta smo mu samo zapretili policijom kako bi nam otvorio vrata, nakon rasprave su se smirili, ali ako se ponovi, tada se time nećemo baviti komšije i ja, već ljudi kojima je to posao - zaključila je Slavica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA