≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Drugarica Tijane Ajfon (19) u zvaničnoj prijavi detaljno opisala kako ju je bivši dečko pretukao

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Dok sam bila u stanu sa policijom od njega sam dobila dve poruke u kojima mi kaže da moram da platim tri flaše pića što smo popili u kafani - rekla je Sara u policiji

  • 20
Sara Plavšić

Sara Plavšić, Foto: Privatna arhiva

Drugarica Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, Sara Plavšić (19) tvrdi da ju je pretukao bivši dečko sa kojim je bila pet meseci u vezi.

Sara nije želela javno da otkriva identitet osobe za koju tvrdi da ju je fizički napala, ali u zvaničnoj izjavi i prijavi za fizičko nasilje, do koje smo došli, Plavšićeva je iznela tvrdnje da ju je pretukao A. T . (36).

- U emotivnoj vezi sa njim sam bila oko pet meseci i našu vezu smo prekinuli u maju 2020. godine... - počela je Sara svoju izjavu, a zatim i opisala šta se, kako tvrdi, dogodilo:

- Opsovao me je, ne sećam se tačno, a ja sam ga udarila rukom u predelu ramena ili lica. U tom trenutku on je počeo da me udara pesnicama u predelu glave, a ja sam od siline udaraca pala na zemlju. Uhvatio me je za kosu i vukao po asfaltu, a kada me je dovukao do neke ograde pustio mi je glavu i ja sam glavom udarila u tu ogradu, u njegovoj ruci je ostala moja kosa koju je počupao.

- Pokušala sam da ustanem, a on me je ponovo uhvatio za ramena, bacio na zemlju i počeo da šutira u predelu mojih nogu... Nakon svega otišao je do vozila koje je bilo parkirano nasred ulice, a ja sam tada ustala, u tom trenutku je naišlo taksi vozilo, zaustavila sam ga i ušla u taksi. Sa mnom je u taksi vozilo ušla drugarica Aleksandra, kako bi otišla kući. Kad je taksista krenuo, on je vozilom krenuo za nama, a njegov drug je verovatno ostao. Negde u ulici Bulevara kralja Aleksandra, svojim vozilom nam je preprečio taksi vozilo - navodi Sara u zvaničnoj prijavi i navodi da je A.T. tada prišao taksi vozilu.

- Otvorio je vrata, gde sam ja sedela sa leve strene, a nakon toga me rukama udarao po glavi i telu. Više se i ne sećam gde me je sve udarao, jer sam se branila rukama, a nakon toga je seo u njegovo vozilo i otišao - navela je Plavšićeva.

- U stan je došla policija, sa nama su obavili razgovor, a nakon toga, hitna pomoć je Anđelu i mene prevezla od UC radi ukazivanja pomoći koja je bila meni potrebna. Dok sam bila u stanu sa policijom od njega sam dobila dve poruke u kojima mi kaže da moram da platim tri flaše pića što smo popili u kafani - rekla je Sara u policiji.

U izveštaju lekara piše da Sara navodi da je pretučena, a konstatovane povrede su "nagnječenje temena desno, bolna osetljivost potiljačno sa desne strane, nagnječenje nosa, periorbitalni hematomi obostrano...".

A. T.  (36) kog je Sara optužila da ju je fizički napao, do objavljivanja teksta nije odgovarao na naše poruke i pozove.

Sara je u svojoj ispovesti za Telegraf.rs ispričala kroz šta je prošla i da za A.T., za kog tvrdi da ju je pretukao, zabrana prilaska ističe u ponedeljak, zbog čega strahuje za svoj život.

Video: Drugarica Tijane Ajfon brutalno pretučena: “Plašim se da će me ubiti”--

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    12. maj 2021 | 18:40

    Ona 19 a on 36. I to joj je bivši dečko? Koliko mu je naplaćivala za sat vremena zabavljanja?

  • Saša jabuka

    12. maj 2021 | 18:37

    Ponekad ne žalim žrtve...

  • Ldd

    12. maj 2021 | 18:17

    Ova jeste svakaka, ali ovako je brutalno pretuci je seljacki, mada koliko vidim prva je ona njega pokusala udariti, pa sta razmisljas udaras nekog jaceg od sebe... Trebao joj je zalepiti samar posto ga je pokusala udariti, ali ne i ovako brutalno prebiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA