≫ 

Digla se prašina u Italiji zbog vakcinacije milionera u Beogradu

Italijanski mediji ispratili su vakcinaciju Đanluke Vakija u prestonici Srbije

  • 18
Djanluka, Đanluka Vaki Foto: Telegraf.rs, Printskrin: Today.it

Popularni italijanski milioner i miljenik žena, Đanluka Vaki (52), vakcinisao se danas u Srbiji, na Beogradskom sajmu, a povodom toga se podigla prašina u Italiji jer njihovi mediji bruje o tome. 

Naime, oni prenose da je turizam sa vakcinama postao stvarnost, ali i da je među zemljama koje su do pre nekoliko dana otvorile svoja  vrata za strance koji traže vakcine bila i Srbija.

Oni takođe prenose i kako je od 11. januara bio dovoljan jednostavan klik na Portalu eUprave, popunjavanje formulara i avion za Beograd. Isti avion, očigledno privatni, koji je Đanluka Vaki danas uzeo da se vakciniše.

Možda poslednja na listi koja je i dalje dozvoljena, ili privilegovana zbog radnih odnosa koje održava sa Srbijom je Italija. Činjenica je da je i preduzetnik među retkim srećnim Italijanima koji su imali priliku da prime vakcinu u inostranstvu.

On očigledno nema šta da krije pošto je ovaj podatak Đanluka na Instagramu objavio bez previše oklevanja.

Tokom povratnog leta za Bolonju, avionom, milioner se zahvalio Srbiji na prilici, izrazivši veliku radost i poštovanje prema centru koji ih je dočekao.

Bila je to prva doza za njega i za njegovu partnerku Šeron Fonseka, koja će morati da se vrati za nekoliko nedelja za drugu i poslednju. 

Italijanski mediji takođe ističu da je Srbija u svetu poznata kao lider po spremnosti u borbi protiv korona virusa, a stranci neretko dolaze u Srbiju zbog vakcinacije koja kod njih uglavnom nije moguća. Đanluki je beogradski biznismen Andreja Kesić pomogao da dođe u Beograd na vakcinaciju.

Video: Italijanski milioner i plejboj se zahvalio Srbiji posle vakcinacije: Divni ste! Vidimo se uskoro!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA