≫ 

Prevarene supruge slave razvod: Ivana i Kija izašle u provod, pa nazdravile za "novi život"

Očigledno je da Ivana uživa otkako je rešila da život nastavi bez svog još uvek zakonitog supruga jer je svakoga puta tip-top doterana i nasmejana

  • 74
Kristina Kija Kockar, Ivana Aleksić Kija, IvanaFoto: ATA Images, Instagram/_ivv_

Ivana Aleksić je odlučila da se ne obazire na skandale svog još uvek zakonitog supruga Nenada Aleksića Ša, koji je već mesecima vara sa Tarom Simov, te je u restoranu sa Kristinom Kijom Kockar rešila da uz vino proslavi budućnost koja je čeka bez njega.

Naime, Kija je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj njih dve nasmejane poziraju, a ono što je zamljivo jeste detalj koji u ruci drži Kockareva.

- Srećan razvod - ispisano je na tanjiru koje su stavile između njih dve dok su zabeležile kadar, dok je u opisu fotografije pitanje koje aludira na slavlje:

- Šta se pije?

Pored njih je stajao i buket belog cveća koji simbolizuje čistoću i nevinost.

"Kakve ste vi carice, samo uživajte", "Ja vas obožavam, slavite novi život",  "Tako ste lepe, zračite pozitivom", "Neka je sa srećom", "Bolje srećan razvod, nego nesrećan život", "Obe ste prelepe, ne trebaju vam ona dvojica", "Nažalost, došlo vreme da se čestita razvod" - samo su neki od komentara ispod objave.

Očigledno je da Ivana uživa otkako je rešila da život nastavi bez svog još uvek zakonitog supruga. jer je svakoga puta tip-top doterana i nasmejana.

Podsetimo, njih dve u poslednje vreme sve češće možemo videti zajedno, a nedavno su se vozile automobilom i slale poljupce.

Video: Brenina snajka i Ivana Aleksić otputovale zajedno iz Beograda

Video: Kija zamešala kukovima kao Šakira, a onda napravila šou sa običnom trakom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana i Stefan

    12. maj 2021 | 22:53

    Devojke,više sreće drugi put.Preljubnici vas ne zaslužuju.

  • ivica

    12. maj 2021 | 22:56

    obe su zle, vidi im se u očima. Nemojte sažaljevati nekoga samo jer su ih muževi pvarili, nemojte da se ispostavi da su ih te žene dovele do predinfarktnog stanja mnogo puta

  • Svetlana

    12. maj 2021 | 22:49

    Samo napred.Ljigavci vam ne trebaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA