≫ 

Oni ulaze u "Zadrugu 5": Pevačica će se sresti sa bivšim, a starletu čeka ljubavni trougao

Na razgovoru su bili i tiktokerka Una Kalabar, poznatija kao Uki Ku, i njen momak Sergej Pajić

  • 13
Imaginarijum, Tijana Milentijević, Stefan Karić, Vladimir Tomović, Stanija Dobrojević, Marko Marković, Zadruga Tijana Milentijević, Stefan Karić, Vladimir Tomović, Stanija, Marko Marković, Foto-montaža: Youtube/Zadruga Official, ATA Images, Nikola Tomić

Najgledaniji rijaliti "Zadruga" privodi kraju svoju četvrtu sezonu, a već se uveliko dogovaraju učesnici za petu sezonu.

Tijana Milentijević (22) poznatija kao "žena od sultana", ulazi u "Zadrugu 5", a kako pišu domaći mediji, pevačica će se u narednoj sezoni rijalitija takmičiti sa bivšim dečkom Stefanom Karićem (29), koji je navodno već potpisao ugovor.

Pored njih dvoje, s produkcijom pregovaraju i tiktokerka Uki Ku (21) i njen dečko Sergej Pajić (18), "Pinkova zvezdica", piše Informer.

- Tijana je nedavno gostovala na žurci u "Zadruzi" i tada se digla velika prašina oko nje. Stefanova sadašnja devojka Jovana Ljubisavljević napravila mu je ljubomornu scenu i napala ga da se čudno ponaša zbog pevačice s kojom je bio u vezi. Produkcija je odmah reagovala i pozvala Tijanu da u septembru uđe u "Zadrugu 5", za koju je Stefan već potpisao ugovor. Ona je načelno pristala, ali je ostalo još da ugovore detalje i tačan honorar - otkriva izvor za gorepomenuti list.

Na razgovoru su bili i tiktokerka Una Kalabar, poznatija kao Uki Ku, i njen momak Sergej Pajić.

- Uki Ku je baš popularna na društvenoj mreži Tik tok, gde ima 1,1 milion pratilaca! Zbog nje je nastao izraz "ukizam", koji se odnosi na klince koji je obožavaju, mole joj se, stavljaju sveće oko njene slike, prekrivaju se ćebadima i peškirima, pale ikone... Producenti smatraju da bi ona bila pun pogodak za rijaliti, u koji će ući sa momkom Sergejom, pobednikom "Pinkovih zvezdica" - navodi izvor.

Pored njih, u Šimanovce će se u septembru useliti i Vladimir Tomović, kao i njegova bivša devojka Stanija Dobrojević, koja je izbegla "Zadrugu 4" zbog sukoba sa Kristijanom Golubovićem.

Staniji će se pridružiti i njen dečko Marko Marković, te će i poznata starleta na imanju boraviti sa bivšim dečkom, Tomovićem i sadašnjim izabranikom Markom.

Video: Mina izvređala Kristijana, on se zaleteo na nju: Obezbeđenje ga jedva zadržalo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA