≫ 

"Zdravo, Srbijo, Uraganke su predivne": Poljski predstavnik na pres konferenciji nahvalio Srpkinje

- Ako se krećem brzo, imam utisak da mi treba dubok dah da to izdržim. Moram da se fokusiram na to - rekao je Rafal o svom nastupu

  • 2
Rafal Brzozowski, Hurricane Rafal Brzozowski, Hurricane, Foto: Profimedia/Michal Fludra/Alamy , ATA images

Poljski takmičar na Evroviziji, Rafal Brzozovski, danas je imao drugu probu na velikoj sceni u Roterdamu, a nakon njega isto su učinile i naše predstavnice, članice grupe "Hurricane".

Nakon što je završio sa tonskom probom, Rafal je odgovarao na pitanja novinara na online pres konferenciji, a posebno oduševljenje pokazao je kada je čuo da je pitanje stiglo iz Srbije.

- Zdravo, Srbijo, Uraganke su predivne. Sjajna pesma, sviđa mi se - rekao je Rafal.

Na pitanje voditelja da li mu se zaista dopada srpski sastav Hurricane, ponovio je:

- Da, Hurricane su predivne.

- Rafal, da li si zadovoljan svojim vokalom na probama i šta je najizazovnije za tebe u tvom performansu - glasio je pitanje Telegraf portala.

- Pa jesam, ali jeste izazovno. Problem je ako se krećeš brzo. Možda deluje jednostavno, ali nije. Moraš brzo i stalno da pevaš, a nemaš vremena za dubok dah.

- Ako se krećem brzo, imam utisak da mi treba dubok dah da to izdržim. Moram da se fokusiram na to. Zato čujem glas svog pratećeg vokala, da se fokusiram ritam. Ako ostaneš na jednoj poziciji lakše je pevati, ali takmičenje traži da plešemo više. Takođe, kada igraš tačno na gruv, postoji malo kašnjenje u zvuku kada si u prednjem delu scene, eto, malo tehničkog dela - rekao je Rafal za Telegraf.

Video: Uraganke ne žale što nisu u Roterdamu, a da su na ESC ovako bi to izgledalo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA