Nataša ne žuri da se vrati poslu: Ja sam poznata lenčuga, živela bih tako, al nemam na čiji račun

- Ja sam žena bez planova i ideje jer verujem u život strašno. Od kada sam tako počela da razmišljam, život mi donosi prelepe stvari - rekla je pevačica

  • 3
Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Nataša Bekvalac nakon kraćeg odmora vratila se poslovnim obavezama, ali, kako kaže, ne žuri joj se jer još uvek ne može da se druži s publikom.

- Ja sam poznata lenčuga i mogla bih tako živeti da imam na čiji račun, ali nemam - kaže kroz osmeh, i dodaje:

- Volim teren jer druženje s publikom jeste, bar kada sam ja u pitanju, razlog zašto se bavim muzikom. Moj album je spakovan, ali nisam još ušla u studio. Super mi je ovo vreme pauze da malo pesme odstoje. Dešavalo mi se da snimim pesmu, pa nakon nekog perioda kažem: bože, sada bih bolje otpevala, trebalo mi je vreme. Sada imam to vreme da sve nekako legne i sačeka svoje vreme.

Bez obzira što je na poslovnom planu imala vremena, Nata kaže da privatno nije stigla, poput mnogih, da se preispita oko nekih životnih pitanja.

- Ma kako da ne, to se verovatno preispituju oni koji imaju vremena i nemaju decu. Međutim, kada imate ćerku od 14 godina koja je u pubertetu i mlađu od tri nemate vremena. Život samo melje i uzima svoje, možda mi je to tempo koji mi odgovara - rekla je Nata.

Kako navodi, Nataša je žena bez planova.

- Ja sam žena bez planova i ideje jer verujem u život strašno. Od kada sam tako počela da razmišljam, život mi donosi prelepe stvari. Život se uvek pobrine da ti da najbolje opcije za tebe i meni se otvaraju prelepe stvari koje prihvatam. Čak i one manje lepe, jer su mi uvek lekcije - kaže pevačica, koja priznaje da je u prethodnom periodu upoznala divne ljude, dobila dobre angažmane i razmenila energiju sa poznanicima sličnim njoj.

Ona kaže da je njena filozofija “ženska moć” zbog čega upravo žene iz svoje porodice često objavljuje na društvenim mrežama.

Njena mama postala je prava atrakcija naročito u videima kada kritikuje Natašu. Jedan od poslednjih je bio kada je pevačici odbrusila da ne traži od nje savet za brak jer se razvodila tri puta.

- Vidite po mom životnom toku generalno kako me je savetovala - s osmehom kaže Nataša, i dodaje:

- Mislim da je moja mama predstavnik mama generalno i da svi prepoznaju svoje mame. Ona je omiljena i u našoj porodici, pa tako i na Instagramu.

Video: Nataša Bekvalac napravila čaroliju za ćerkin 3. rođendan!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G..

    14. maj 2021 | 11:36

    Nema vise djuvegija da te sponzorisu 😂😂😂😂 provalili te pa sada moras i da radis 😂😂😂😂

  • Ja

    14. maj 2021 | 11:11

    Javna licnost izjavi da bi zivela na tudj racun ali nema od koga? 😂 Nesto tu nije u redu sa ovim svetom...

  • Zeljko

    14. maj 2021 | 11:34

    Sto bi se reklo ,blago onom ko je ozeni..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA