Simonida: Prostitucijom se bave žene koje se pojavljuju na TV, pevačice dobiju nekoliko hiljada €

- Neke naše voditeljke, glumice i pevačice se zaista time bave. Mislim da one to rade zbog položaja... - rekla je novinarka

  • 6
Simonida Milojković Simonida Milojković, Printskrin: TV Pink

Novinarka i spisateljica, Simonida Milojković, tvrdi da se mnoge žene sa javne scene bave najstarijim zanatom, a kako je istakla, među njima su i neke poznate pevačice.

- Prostitucije kod nas ima u mnogim branšama, uglavnom su to žene koje se pojavljuju na televiziji. Neke naše voditeljke, glumice i pevačice se zaista time bave. Mislim da one to rade zbog položaja, napredovanje preko kreveta u poslu i to je prostitucija - rekla je Simonida.

- To je kod nas prestalo da bude sramota, vidim i po rijaliti programima da devojke tamo više nije sramota. Kad hoće da se uvrede međusobnom nazovu se jeftinušom. Sad nije sramota što naplaćuješ seks, nego što ti je niska cena - ispričala je novinarka.

- Postoje neke naše pevačice koje dobiju po nekoliko hiljada evra za vikend. Baš ima nekoliko izuzetno poznatih pevačica koje se time bave i ja znam ko su one. One ne mogu da pričaju o tome javno jer možda imaju porodicu i decu - tvrdi Simonida.

Kako ističe, ona nije za legalizaciju prostitucije i tvrdi da su devojke, koje se bave najsrtarijim zanatom, navučene na drogu.

- Razlika između elitne prostitutke i ulične je što elitna zarađuje više. Nisam nipošto za legalizaciju prostitucije, jer su prostitutke u zemljama gde je to legalizovano podjednako nesrećne kao i prostitutke kod nas - rekla je Simonida u emisiji "Puls Srbije".

- One su sve navučene na drogu, uglavnom kreću sa kokainom pa onda posle daj šta daš. One propadaju sa godinama, a samim tim i njihova cena - zaključila je novinarka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza

    14. maj 2021 | 21:50

    Pošto nisam vidovit pa da znam koje su to pevaljke i voditeljke ostaje mi da sumnjam na svaku od njih.

  • Mls

    15. maj 2021 | 07:47

    Otkrila rupu na saksiji

  • Zorica

    15. maj 2021 | 13:44

    Bravo za ovu divnu,inteligentnu spisateljicu,bravo Simonida!!!! Savrseno izlaganje. Apsolutno se slazem sve sto je kazala,jer je sve istina. Nisam ni ja za legalizaciju prostitucije,NIKAKO. Jako je ruzno sto se danas ceni nemoral

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA