≫ 

Lidija Vukićević u providnoj haljini: Struk nikad uži, a svi se pitaju da li je u toplesu

Glumica je pozirala u Egiptu na terasi, okrenuta leđima kameri

  • 11
Lidija Vukićević Lidija Vukićević, Foto: A. Nalbantjan

Popularna glumica Lidija Vukićević raspametila je sve zanosnom figurom i savršenim strukom, a mnogi se pitaju da li je ona u toplesu.

Lidija je pozirala na terasi, okrenuta leđima ka kameri, a na sebi imala je providnu čipkastu haljinu ispod koje se videlo sve. Glumica je očigledno imala donji deo kupaćeg kostima, dok se u gornjem delu ništa ne vidi.

Zbog tog detalja mnogi su pomislil da je glumica u toplesu, ali je možda u pitanju takav dizajn kupaćeg kostima i preko leđa nema nikakvu kameru. Zumirajte, pa procenite sami.

Dođoh na zasluženi odmor, mora da se radi, ali mora i da se odmara - poručila je glumica uz fotografiju iz Egipta, koja je izazvala brojne reakcije.

"Lidija, prava ste dama", "Egipćani nisu svesni koji su srećnici", "Najzgonija žena na javnoj sceni", "Zapalila Egipat", "Nikad zgodija, a da li je u toplesu, pitam se", "Kakva žena!", "Lidija, nemaš konkurenciju", neki su od komenatra.

Kako izgleda Lidja na terasi u Egiptu, kao i da li je u toplesu ili ne, pogledajte u galeriji (2. fotografija) u nastvaku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    15. maj 2021 | 00:32

    Udara klimaks razbija 😂

  • Msrijs

    15. maj 2021 | 06:42

    Kad je sretnes ni s od struka. Sta je fotosopic. Uzas

  • Snežana

    15. maj 2021 | 09:49

    Nekad mi je bila baš simpatična, a sad dosadi svaki dan se piše o njoj. Počela je kao ove starlete ali pregazilo je vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA