≫ 

Sanja Marinković žestoko "potkačila" Staniju: Mislim da ti ne treba da budeš uzor devojčicama

Sanja je odgovorila Staniji, a čini se da je u tom trenutku nastala neprijatna situacija

  • 25
Stanija Dobrojević, Sanja Marinković

Stanija Dobrojević, Sanja Marinković, Foto: Instagram/stanijadobrojevic, Nikola Tomić

Voditeljka Sanja Marinković u svojoj emisiji ugostila je rijaliti pobednice, Staniju Dobrojević i Ivu Grgurić, koje je u programui prozvala da ne bi trebalo da budu uzor deci.

Stanija je istkla da je ona devojčicama uzor, zatim joj je Sanja reprlicirala i u tom momentu, čini se, nastala je neprijatna situacija.

- U stvari je činjenica da ja i te kako jesam neka vrsta uzora - rekla je Stanija u emisiji "Magazinu In".

- Ja negde lično mislim da ni ti Stanija, niti bilo koja od vas, ne treba da bude uzor devojčicama od sedam, osam godina - nadovezala se voditeljka.

- Može da se slika sa Ivanom Španović, sa Anom Ivanović, sa Novakom Đokovićem, postoje neke druge vrednosti, shvataš li me? - dodala je Sanja.

Rijaliti učesnice pričale su i kakav život su imale pre popularnosti, a Stanija je istakla da je nakon pobede na Farmi i odnosa sa Kristijanom Golubovićem, prolazila kroz težak period.

- Pobednica sam i sve to, a šta sam ja sve prolazila kod kuće zbog osnosa sa tim čovekom, to znam samo ja - rekla je Stanija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maki

    15. maj 2021 | 08:43

    A zasto ta ista sanja uopste daje na vaznosti tim odronima , zasto ih poziva u emisiju , zar nema vise koga drugog da pozove ?? Prvo ih pozove , pa ih onda tu proziva . Pogotovo ovu hrvaticu , umesto da su joj odmah po zavrsetku nameštene pobede prošle godine dali i kartu za povratak u hr , oni joj jos i posao dali na Redu !!!! Sramota , a drugo ne mogu samo Ana i NOLE da budu uzori našoj deci , valjda ima i druge vredne dece koja i te kako treba da budu uzori . Ne mogu svi da se bave tenisom , ipak je to najskuplji sport i ne mogu svi da imaju takve rezultate . Elem , sanja , mnogo si pala kao i tvoj rejting , prestani da popunjavas termin sa takvim osobama , ne zasluzuju !!

  • Maki1

    15. maj 2021 | 06:06

    Dobro joj je i rekla, svaka čast

  • Rej

    15. maj 2021 | 08:12

    Ne treba ni ti da im budeš uzor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA