≫ 

Ovo je najskuplja ljubavnica: Zaradila je milione, najjeftiniji poklon koji prima košta 200.000 evra

Kada Jana putuje, njen oženjeni dragi želi da joj ništa ne fali, te se ona i njen pas voze njegovim privatnim avionom

  • 65
Yana Orfeeva

Jana Orfejeva, Foto: Instagram/yana.orfeeva

Ukrajinska manekenka Jana Orfejeva je, kako su jednom prilikom otkrili strani mediji, najplaćenija ljubavnica na svetu. Ona je ljubavnica saudijskog princa i za to joj svakog dana na račun leže ogromna suma novca.

Jana ima 22 godine na svom Instagramu ima oko 130 hiljada pratilaca, a sudeći po fotografijama, i te kako voli putovanja. Neretko objavljuje slike sa luksuznih destinacija, u odevnim kombinacijama prestižnih brendova. Mada, tu su i slike u kupaćem u kojima pokazuje svoju izvajanu figuru.

Kada Jana putuje, njen oženjeni dragi želi da joj ništa ne fali, te se ona i njen pas voze njegovim privatnim avionom.

Ipak, Jana ne putuje uvek sama, a kada joj se princ pridruži, onda i na putovanju "pršte" pokloni. Jedna fotografija pokazuje da joj je princ kupio prsten specijalne izrade "Graff", koji košta oko 200.000 evra, što je, kako strani mediji navode, za nju sitnica.

Iako ima sve, možda i više nego što joj je potrebno, Jana Orfejeva kao plaćena ljubavnica dnevno zarađuje oko 4.500 evra, piše "Dejli star". Što znači da ova mlada Ukrajinka na nedeljnom nivou "zaradi" 31.500 evra.

Kako se navodi, na ovaj način zarađuje poslednje tri godine, a pomenuti saudijski princ joj pored fiksne plate daruje skupocene poklone, plaća joj putovanja, a s vremena na vreme poklanja joj i dodatne novčane iznose.

Kako navode strani mediji, Jana je taj novac uložila u nekretnine, pa je kupila luksuzne stanove u Moskvi i Kijevu.

Ruski mediji tvde da saudijski princ ima harem u koji "smešta" žene, a prema nekim navodima, Jana Orfejeva (pravo prezime joj je Vasilenko) zadržala se najduže u kući princa - već tri godine.

Neki čak spekulišu da je do sada zaradila preko četiri miliona dolara tokom boravka u Saudijskoj Arabiji, a između ostalog, zadužena je da pravi društvo princu kada mu dolaze gosti.

Kako Jana živi i u kakvom luksuzu uživa, pogledajte u galeriji u tekstu, a kakvim vozilima ju je "počastio" princ, pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Soraja presekla prsten i objavila da je ponovo slobodna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kluzo

    15. maj 2021 | 11:22

    Kod nas u selu to se zove KURVA. Sad za sve imaju neke fine nazive. Mi moramo da propadnemo.

  • Jedna glupaca

    15. maj 2021 | 12:59

    Pa ti posle idi na fakultet, guli zadnjicu o drvene klupe, beri maline, jagode i kupine da pomognes svojima, volontiraj po domovima za stare, juri, zuri, ne spavaj... i onda sedi da odmoris, popijes kaficu, i procitas ovakav tekst. I onda se zapitas ko gresi ja ili Jana? Meni se cini ja... jer Jani je sve do Kosova ravno...

  • 122

    15. maj 2021 | 10:56

    Brate.... Ajmo realno, da sam ja neki princi, sine ova bi mi radila kao cistacica posle zurke, kakve bi ribe nasao, ova je smeana bre...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA