Kija Kockar otkrila da je zaljubljena, ali je sa dečkom na pauzi: "Mi smo kao firma u stečaju..."

- Zaljubljena sam i on je zaljubljen, imamo podršku drugih - rekla je rijaliti-zvezda

  • 54
Kristina Kija Kockar Kristina Kija Kockar, Foto: Instagram/kijakockar

Kristina Kija Kockar nedavno je otkrila i da je ponovo zaljubljen, da ima dečka, a sada je otkrila detalje njihovog odnosa.

- Srećna sam! Imam veliku inspiraciju, to mi daje dečko sa kojim sam. Krila sam dugo da smo u vezi, na pauzi smo. Deli nas daljina i još neke sitnice, ali nemamo nikakve probleme. Zaljubljena sam i on je zaljubljen, imamo podršku drugih. Na pauzi smo, jer treba da napravimo jedan kompromis. Trenutno smo kao firma u stečaju, da vidimo da li ćemo da bankrotiramo ili ćemo da uzmemo pozajmicu od banke, pa da razvijamo biznis. Mislim da je naša firma, iliti naša veza, jako kvalitetna i ima potencijala i bilo bi jako bezveze da to ne opstane.

Kako kaže, čeka da se pandemija korona virusa završi, ali nije ugrozila njene poslovne planove.

- Dobila sam ogromnu inspiraciju, planiram na više frontova i čekam da se završi ova pandemija. Imam i nešto privatno što želim da pokrenem. Ne otvaram restoran, restoran sam prodala još prošle godine i kupila nekretninu. Što se tiče pesama, planiram iznenađenje, biće to veliki bum! Čekam leto da radim predstavu sa Macom i Radetom Ćosićem. Gledaćete me možda i na televiziji, pošto sam u produkciji sa Fm plejom, zajedno ću odlučiti sa njima, želimo da malo pomerimo granice šou-biznisa u Srbiji - rekla je Kija za "Objektiv".

Kija otkriva kako je Ivana Aleksić, kakav je njihov odnos i da li možda planiraju da osnuju grupu prevarenih žena iz rijalitija.

- Ivana ima moju punu podršku, niko drugi, samo ona! Ne planiramo da osnujemo nikakvu grupu (smeh), planiramo da budemo srećne i zadovoljne, što dalje od toksičnih muškaraca. Mi smo bile od početka u kontaktu, čule smo se mesecima i razgovarale satima, a kada se sve ovo desilo, prvi put smo se snimile i uslikale zajedno. Jako mi je drago što se razvodi, zaslužuje mnogo više. Menjaju joj se osećanja, ima trenutaka kada joj je i teško. Lakše joj je od kada je saznala, jer je bila u agoniji, sada bar zna na čemu je – kaže Kija, koju je u „Zadruzi” svojevremeno javno prevario tadašnji suprug Sloba Radanović.

Video: Brenina snajka sa Ivanom slavi razvod od Ša: Zapevala s Kijom, a pesma ima jasnu poruku muškarcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RU

    15. maj 2021 | 12:41

    Ne radi se o dečku nego o oženjenim biznismenu iz Rume srednjih godina sa dvoje dece. Žena mu učiteljica i prosto poludela.

  • Podrska

    15. maj 2021 | 12:51

    I njegova zena vas podrzava, jel da?

  • Bata

    15. maj 2021 | 13:35

    Kijo, kada ti izlazi novi “ biografski” film? Verni fanovi su nestrpljivi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA