≫ 

Milica Todorović: Teram tatu da se prijavi za "Nikad nije kasno"

Milica je fan ovog popularnog takmičenja, a kako je rekla, talenat je nasledila upravo od svog oca

  • 6
Nikad nije kasno

Milica Todorović, Foto: ATA images

Pevačica Milica Todorović gostovala je u popularnoj emisiji "Nikad nije kasno" i tom prilikom otkrila da je talenat za pevanje nasledila od oca.

Milica je fan ovog popularnog takmičenja, a kako je rekla i svog tatu je nagovarala da se prijavi, ali bezuspešno.

- Ja teram mog tatu, ali on ne želi… Ja sam, što se kaže, povukla na njega - rekla je Milica.

Pevačica je izrazila veliko oduševljenje kandidatima, koji imaju tužne životne priče, a opet su čvrstim korakom nastavili dalje i pored tereta koji nose na leđima, tu su da uveseljavaju sve oko sebe.

- Svi znaju da sam ja jako osetljiva osoba, jako sam sentimentalna i uopšte mi nije teško da se zaplačem, pogotovo kad neko dođe sa nekom potresnom životnom pričom. Negde me u dubini duše i razveseli i rastuži, zato što je taj neko prošao to sve, a opet je skupio snage za pesmu i za radost i došao ovde na ovu scenu da podeli to veselje sa nama - rekla je Milica i dodala:

- Svi su fenomenalni, ovde ne postoji ocenjivanje. Ja ne mogu njih da ocenjujem, dosta su stariji od mene i iskusniji. To su ljudi koji su nastupali, i radili i svaka čast što su se uopšte prijavili - rekla je pevačica za Grandonline.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    15. maj 2021 | 19:06

    Zivot pise romane,mnogi talenti nikad nisu iskoristili svoj dar za nesto sto su imali,tesko je objasniti te situacije ,jednostavno nisu se poklapile sve kockice sudbine na zivotnom putu,ali ko zna i zasta je to dobro ili tako moralo biti,jer da je mozda drugacije bilo, ko zna dali bi i bilo bas po mislju nasoj ,tako treba prihvatiti zivot sa radoscu i kad nije po nasoj volji jer za sve ima svoje zasto

  • Ljubiša

    15. maj 2021 | 21:32

    Šta je, malo joj para, pa ajde sad cela familija u pevače, a porez državi ništa...

  • Vx

    16. maj 2021 | 06:28

    U moru pevača još fali samo nečiji otac da zapeva.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA