≫ 

"Došla je taksijem u spavaćici, to je bio krimi momenat": Rasta o tome kako mu je Ana izgrebala auto

- Gledao sam snimak, to nije trajalo ni jedan minut. Profi izvedeno, verovatno je imala iskustva pre toga - rekao je Stefan

  • 3
Stefan Đurić Rasta, Ana Nikolić

Stefan Đurić Rasta, Ana Nikolić, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Reper Stefan Đurić Rasta prisetio se jedne od svađa sa bivšom suprugom Anom Nikolić, kada mu je ona izgrebala auto.

Ana je, naime, tada u spavaćici izletela iz stana i ključem izgrebala Rastin skupoceni automobil, a potom je svom prijatelju poslala audio poruku u kojoj je opisala čitav događaj. Poruka je potom procurela u javnost i o tom skandalu priča se godinama unazad.

- Situacija je bila dosta smešna. Ja nikada neću zaboraviti, posto ja nisam bio tu uopšte, najsmešniji mi je momenat bio kad sam vratio kamere da vidim kako se to dešava. To je dosta krimi momenat. Ona je došla u spavaćici. Ja se nisam javljao, to je bilo dovoljno. Sela je na taksi, čak je i taksista čekao. Imala je saradnika u tom kriminalnom delu. Čak je i taksista čekao da se to desi. Gledao sam snimak, to nije trajalo ni jedan minut. Profi izvedeno, verovatno je imala iskustva pre toga. Neverovatna scena koja je meni u tom momentu bila smešna i nije bolna šteta koja je nadoknadiva - ispričao je sada Rasta za "Kurir".

On se prisetio i dana kada su se Ana i on venčali.

- Mi smo bili u vezi koju smo dosta dobro krili, bez obzira na to što su sva svetla bila na nama i što se svaki naš korak pratio. Mi smo se samo jednog dana obukli, otišli do opštine i uradili smo to. To je bila moja vizija prave ljubavi, tu ne mora da bude mnogo ljudi, stolovi od zlata, nego da prosto bude suština. Neverovatan je momenat da kad smo kročili u opštinu, ušli smo potpuno inkognito, a izašli smo kao "vest godine". To mi nije prijalo, ali sam se brzo navikao na to - rekao je reper.

Video: (AUDIO) Ja sam, pi*ko, Ana: Kako je pevačica Rasti uništila novu mečku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase

    15. maj 2021 | 18:37

    Najgore je sto oni misle da su neke zvezde..ova Ana se jos gadja padezima

  • Ana

    16. maj 2021 | 11:13

    Je verovala tom braku,na žalost,eto,došlo je do razlaza.Rasta se ne kirijanji i daje lepo da mu ćerkica i Ana ne budu u nedostatku,za svaku pohvalu!Jedinom bi trebao da smiri svoja glupiranja i posveti se komponovanju,vremenom će se i on usaditi.Ana peva srcem i dobro,malo izvodi gliste,ali je divan čovek.Kao i Rasta.Steta sto je propalo....

  • JS

    15. maj 2021 | 19:37

    Zar on nema nanogicu godinu dana? Kako to, da se slobodno šeta po studijima i izjavljuje sve može da se plati? Zar je isplatio kaznu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA