≫ 

Ceca nastupila nakon duže pauze: Pevačica zagrmela u beloj kombinaciji, a dekolte je raj za oči

Ceca je nizala svoje hitove i vidno je bila raspoložena, a kako izgleda, i te kako joj prija da radi nakon dužeg vremena

  • 8
Svetlana Ceca Ražnatović, revakcinacija Ceca Ražnatović, Foto: Nikola Tomić

Folk zvezda Ceca Ražnatović nakon duže pauze zbog pandemije korona virusa nastupila je na jednoj privatnoj proslavi i oduševila sve svojim stajlingom.

Naime, Ceca je pevala na proslavi rođendana u mestu Gruža, u srcu Šumadije, a sudeći po snimcima, pevačica je atmosferu dovela do usijanja.

Pored dobrog provoda koji je zagrantovan uz Ražnatovićevu, svima je za oko zapala Cecina bela odevna kombinacija, a mnogi komentarišu da pevačica blista.

Ražnatovićeva je na sebi imala bele pantalone i sako, ispod kog je nosila šljokičasti korset koji je istakao njenu vitku figuru, ali i zanosni dekolte.

Ceca je nizala svoje hitove i vidno je bila raspoložena, a kako izgleda, i te kako joj prija da radi nakon dužeg vremena. Mnogi komentarišu da pevačica nikad lepše i zadovoljnije nije izgledala, a da je za to zaslužan njen dečko Bogdan Srejović, zbog kog je emotino isunjena.

Podsetimo, Ražnatovićeva se vakcinisala i revakcinisala protiv korona virusa, a nedavo je istakla da jedva čeka da održi koncert koji planira kada situacija sa koronom bude pogodna.

Kako se Ceca skockala za prvi nastup nakon pandemije pogledajte u galeriji iznad, a kakva je bila atmosfera možete videti u videu u nastaku.

Video: Ceca primila drugu dozu vakcine protiv korone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA