≫ 

Mia o imenu za dete, porođaju, ali i onom što je dosad odbijala: Evo kada će se udati za Bojana

Borisavljevićeva je na početku otkrila pratiocima da je u 30. nedelji trudnoći, tačnije u 7. mesecu

  • 2
Mia Borisavljević Mia Borisavljević, Printskrin/Instagram/miaborisavljevic

Mia Borisavljević već sedam meseci odmara i čuva se zbog toga što je u blagoslovenom stanju. Ipak, kako joj kontakt sa fanovima nedostaje, pevačica je odlučila da odgovara je na pitanja pratilaca na Instagramu, gde je otvoreno govorila o svojoj trudnoći, pripremi za prinovu, ali i o venčanju.

Mia je na početku otkrila pratiocima da je u 30. nedelji trudnoći, tačnije u 7. mesecu. Njene fanove je između ostalog interesovalo i kada joj je termin za porođaj.

"Početkom jula", priznala je pevačica preko Instagrama i otkrila da ona i partner Bojan Grujić nisu odlučili koje ime će dati devojčici.

Jedno od pitanja bilo je kako će se pevačica poroditi, odnosno da li će ponovo carskim rezom kao i kada je donela na svet svoju prvu ćerku Emu.

"Pa da, 99 posto će opet biti carski rez. Spinalna anestezija je bila prvi put. Bila sam budna i svesna, tako da mislim da bih ponovo to izabrala", otkrila je.

Pevačica je pokazala na svojim storijama da se uveliko spremaju za dolazak druge ćerke, tako što kreče i sređuju joj sobu. Mia se dotakla i povratku sceni i nastupima nakon porođaja.

"Nadam se da ću jako brzo da se vratim. Posle prvog porođaja sam nakon mesec i po dana počela da nastupam tako da i meni sve to baš mnogo nedostaje. Stvarno ću da požurim", kazala je ona.

"Mislim da ćemo se sledeće godine venčati. Sad smo baš poželeli to", rekla je Mia.

Video: Mia Borisavljević otkrila pol bebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perke

    16. maj 2021 | 12:47

    Tako se to radi... Ove razvedene instagramuse, tipa Kija i Shaova Ivana pravac kod Mie na obuku kako se postaje majka i supruga..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA