≫ 

Nakon skandala i polivanja na proslavi venčanja, Luna i Marko besni napustili restoran

Kum Savo je osmehom pokušavao da prikrije neprijatnu atmosferu, ali Luna i Marko nisu ni pokušali

  • 32

Luna Đogani i Marko Miljković danas su se venčali u opštini Rakovica, a par je sa kumovima otišao u restoran, da proslavi sklapanje braka. Kako saznajemo, par se posvađao u restoranu, zbog čega su besni izašli iz istog.

Iako je sve delovalo idilično, Marko je napravio scenu u restoranu i pokvario slavlje.

- Luna je uživala sa mužem i kumovima, sve vreme je nazdravljala sa Savom, ali onda je Marko primetio kameru u restoranu i odmah pomislio da ih paparaco snima. Zapravo, u restoranu je jedna agro televizija snimala prilog i snimali su delove restorana, ambijenta, ali kada je Marko skočio i počeo da se raspravlja, to nije bilo moguće njemu objasniti - govori izvor koji je prisustvovao sceni za Telegraf.

Marko se razmahao i objašnjavao kamermanu da ne sme da snima prostoriju dok su oni u njoj, a u tom mahanju rukama oborio je piće, koje se prolilo po Luni, zbog čega se ona jako iznervirala, te su se posvađali - navodi izvor i dodaje:

- Nakon nekoliko minuta, strasti su se stišale, Luna se obrisala i nastavili su s ručkom, ali su radnicima restorana naglasili da niko ništa ne sme da snima dok su oni u tom delu restorana, te su tražili da se kamerman, koji je potpuno drugim povodom tu došao, izbaci - završava izvor.

Luna je bila vidno neraspoložena zbog toga što su pripadnici medija saznali za njeno tajno venčanje i upropastili joj plan da se uda daleko od očiju javnosti. Iako je malo uspela da se oraspoloži u restoranu, nakon scene koju je njen novopečeni muž napravio, izletela je besna i ušla u automobil.

Kum Savo je osmehom pokušavao da prikrije neprijatnu atmosferu, ali Luna i Marko nisu ni pokušali.

Kako su Luna i Marko napustili restoran, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji.

Video: Kija komentarisala Lunino venčanje pa potkačila Slobu: ,,Zovite glavnog aktera”

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA