Anabela iznenađena tajnim venčanjem Lune i Marka: "Ne znam da sam udala ćerku..."

- Verovatno je želela da to bude baš tako kako je planirala... - rekla je pevačica

  • 5

Anabela Atijas, Marko Miljković, Luna Đogani

Anabela Atijas, Marko Miljković, Luna Đogani Anabela Atijas, Marko Miljković, Luna Đogani, Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Luna Đogani i Marko Miljković venčali su se danas, 16. maja, u opštini Rakovica, a Lunina majka, pevačica Anabela Atijas, bila je iznenađena saznanjem da je udala ćerku.

- Je l' jesam? Ja ne znam. U crnoj haljini? Ja ne znam, ako mi ona javi, onda ću da vam kažem nešto, pošto ja stvarno ništa ne znam - rekla je pevačica iznenađeno i nastavila s pričom da ne zna ništa o tome.

- Prvo bih da čujem od nje. Ako mi nije rekla, verovatno je želela da to bude baš tako kako je planirala. Sigurno ima razloga za to. Ja bih sačekala da mi ona javi da li je to istina, pa ću ja da vam kažem šta imam. Ne mogu ništa da vam kažem, jer želim da čujem od svoje ćerke - rekla je Anabela za Blic.

Međutim, kako je Lunin otac Gagi Đogani rekao da mu je zabranjeno da priča o venčanju, moguće je da je Anabela iz istog razloga "neinformisana" kada je reč o udaji ćerke.

Podsetimo, Luna i Marko uhvaćeni su kako izlazi iz zgrade u pratnji kume, a oboje su bili obučeni svečano. Luna je na sebi nosila crnu mini haljinu i beli sako preko i vezala visok rep. Nakon toga, pojavili su se ispred opštine Rakovica, gde su, po svemu sudeći sklopili brak, a pratili su ih trubači.

Novopečeni bračni par je sa kumovima otišao u restoran, koji se nalazi u naselju Ledine, da proslavi sklapanje braka, međutim, Luna i Marko posvađali su se u restoranu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    16. maj 2021 | 18:49

    Steta sto nije znala!!!!Zla zena!!!!

  • Majat

    16. maj 2021 | 20:25

    Pa, kako ste svi puni ljubavi i podrške prema mladencima, nije ni čudo što niste pozvani na venčanje. Krasna familija, za Ginisa!

  • Maja

    16. maj 2021 | 21:05

    Sta ce detetu baksuz od majke na vencanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA