≫ 

Milica Pavlović podigla kredit u banci: Evo zbog čega se pevačica odlučila na ovaj potez

- To je bio trenutak kada ja zarađujem lep novac od koga živim... - rekla je pevačica

  • 9
Milica Pavlović Milica Pavlović, Foto: Privatna arhiva

Pevačica Milica Pavlović otkrila je da je za svoj treći album podigla kredit u banci kako bi imala novac da sve bude na novou na kom je želela.

Milica je svojim trudom i vrednim radom jedna od najpopularnijih i najuspešnijih mladih pevačica, a onim što je rekla, jasno je objasnila da pevački posao nimalo nije lak kada je u pitanju ulaganje u nove pesme i spotove.

- Ja sam za svoj treći studijski album podigla kredit. To je bio trenutak kada ja zarađujem lep novac od koga živim, ali ja tada shvatam da spotovi moraju biti na većem nivou od prethodnog albuma i da ja u tom trenutku nemam dovoljno novca za to. Okej, banka, dobar dan, podižem kredit - rekla je Milica u emsiji "Zvezde Granda Specijal".

Podsetimo, Milica i modna kreatorka Biljana Biljana Tipsarević postale su partneri u biznisu i napravile novi, zajednički brend  "Rouzhe".

Milica je tokom pandemije vredno radila na novim projektima, a nakon duže pauze koju su pevači imali zbog korone, Pavlovićeva je navodno zakazačla prvi nastup.

Video: Emotivna ispovest Milice Pavlović: U prethodnoj godini susrela sam se sa najvećim strahom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ❓❗

    16. maj 2021 | 19:30

    Puno kredita sam uzeo do sada i uvek sam morao da imam potvrdu o stalnim primanjima i plus garanciju žiranata. Kako li to ovi pevači uzimaju milionske kredite na časnu reč uopšte mi nije jasno.

  • Bgd

    16. maj 2021 | 20:27

    Ko joj je overio potvrdu i adm zabranu i odakle joj promet po tekucem racunu sa sifrom zarade, zivo me interesuje?!?

  • Bosna

    16. maj 2021 | 21:09

    Nekad nije bilo spotova a milioni ploca se prodavao, nije bitsn meni spot vec pjevac-ca i kvalitet njenog pjevanja i same pjesme. Jednom Sabanu, Halidu, Miletu, Sinanu, Semsi, Dragani i drugima nisu potrebni spotovi, oni su legende i talenti bez spotova. Sve je to stiglo iz Amerike, i mnogi se bogate na vasim pjesmama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA