≫ 

Ana Nikolić uživa sa ćerkom, lavinu komentara pokrenulo to što je pevačica Taru poljubila u usta

- Sve je super, samo je ne ljubite u usta - jedan je od komentara

  • 14
Ana Nikolić

Ana Nikolić, Foto: ATA images

Pevačica Ana Nikolić pozirala je sa svojom naslednicom Tarom Đurić, koju je dobila iz braka sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, a fotografija je mnoge raznežila, ali i izazvala brojne komentare.

Ana je na sebi imala crnu majicu, dugu suknju i dugi kardigan sa zebrastim printom, a na jednoj fotografiji naslednicu je držala za ruku, dok ju je na drugoj ljubila.

- Kako se piše ljubav? Uvek kao jedna reč - Tara - napisla je pevačica uz fotografiju, a pored onih koje je oduševio ovaj prizor, neki su komentarisali to što Ana svoju ćerku ljubi u usta.

"Predivne mama i ćerka", "Mrzim kad se deca ljube u usta odvratno je", "Sve je super samo je ne ljubite u usta", "Prelepe ste", "Divan prizor mame i njene mezimice", - neki su od komenetra.

Inače, nedavno je Ana objavila svoju fotografiju kada je bila mala, a svi su primetili da naslednica liči na nju, a Tara je mislila da je to njena slika.

Tara je mislila da je ona na slici. Ne, to sam ja. A ona je ista ja! Nije da se hvalim, ko je mene poznavao... Gledam sebe, vidim nju - napisala je pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    16. maj 2021 | 20:23

    Ana je stvarno izgubila kompas. Ima psihickih problema i cudno se ponasa. Mogla bi i da smanji hijeluron u usnama,jedino se ona vide na njenom licu. Zena bez sarma u skupim krpama.

  • Vanja

    16. maj 2021 | 20:59

    Boze, ja sam rodila dete, i ljubim SVOJE dete u usta, ljubim joj kosu, nosic, dupence, nogice, SVE! Tudju decu ljubim u kosu, ili u rukice, ali ja sam SVOJE DETE RODILA, I LJUBICU JE GDE JA ZELIM!

  • Sara

    16. maj 2021 | 20:34

    Babuskara koja se fotoshopira..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA