≫ 

"Stranci otkidaju na Ivanu, nikad nisu videli takvu ribu": U Roterdamu "lude" zbog Uraganke

Kako stranci reaguju na našu pevačicu otkrio je šminker koji ulepšava našu delegaciju

  • 11

Pevačica Ivana Nikolić, članica gurpe "Hurricane", snimala je sebe i šminkera koji ulepšava našu delegaciju u Roterdamu, a on je tom prilikom rekao da za Ivanom lude stranci.

Ivana je sa Sanjom Vučić i Ksenijom Knežević u Roterdamu gde se održava ovogodišnje takmičenje za pesmu Evrovizije na kom će nas predstavljati Uraganke sa pesmom "Loco Loco".

Poznato je da su naše devojke kako glasom, tako i stasom, privukle veliku pažnju, a sudeći po onome što je rekao šminker, Ivana u Roterdamu svojim izgledom ne ostavlja nikog ravnodušnim.

- Inače svi stranci otkidaju na Ivanu Bum Nikolić, verovatno nikad nisu takvu ribu videli u životu. Ovde su frik šou, ili neke devojčice hipsterke, a kad naiđe ova riba zvana "Bum Bum Nikolić" popadaju svi u nesvest - govori šminker.

To si ti rekao - bila je skromna Ivana.

- Majke mi, tako je. Stranci to kažu, stranci - nastavio je šminker.

Podsetimo, grupa "Hurricane" sa pesmom "Loco Loco" predstavliće Srbiju u drugom polufinalu popularnog muzičkog takmičenja, 20. maja, a finale Evrovizije održaće se 22. maja.

Šta je rekao šminker naše delegacije, ali i Ivanine kadrove, na kojima je zaista prelepa, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    16. maj 2021 | 20:58

    Iskreno kao porno zvezda...

  • Ja

    16. maj 2021 | 21:15

    Mislite, nikad nisu videli toliko plastike na tako mladoj zeni?

  • Mara

    16. maj 2021 | 22:48

    Sta je ovo svaka nasa zena lici jedna na drugu, da li je moguce da se svima svidja isti oblik lica nosa brade usne samo sto vece ove nadogradnje kosurina sta je ovo vise sa zenama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA