Niko nije odvajao pogled Uraganki na crvenom tepihu Evrovizije: Sanji dubok šlic, a haljina nemirna

Prelepe i talentovane Srpkinje su blistale i definitivno imaju dobitnu kombinaciju - i stas, i glas

  • 16
Pesma Evrovizije 2021 Hurricane

foto: Đorđe Bukvić

Članice grupe "Hurricane", Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević, naše ovogodšnje predstavnice na Evroviziji, zablistale su i pokazale čime raspolažu na crvenom, tzv. tirkiznom tepihu, ovog događaja u Roterdamu.

Devojke su bile vidno raspoložene i prelepe, a na sebi imale su šljokičate, elegantne, haljine sa dubokim dekolteom, preko kojih su nosile bele jaknice.

One su ljubazno odgovarale na pitanja novinara, a najviše se istakla Sanja kojoj se u jednom trenutku raširila haljina, pa je pokazala duge noge od kojih zastaje dah. Naše devojke definitivno imaju dobitnu kombinaciju, i stas i glas.

- Ljubav prema muzici nas je spojila. Zajedno smo već četiri godine, mnogo vremena je prošlo (smeh) - rekla je Ksenija koja je oduševila sve svojim šarmom, ali i lepotom koja ostavlja bez daha.

- Naša pesma je ljubavna, a u isto vreme šalje poruku da bi ljudi trebalo da preuzmu stvari u svoje ruke i da se bore za ono što žele - rekla je Sanja.

- Teško je igrati i pevati u isto vreme. Ne dopada nam se vreme ovde u Holandiji. Sunce, hajde više! (smeh) - rekla je Ivana, što je nasmejalo devojke. Inače, za Ivanu kažu da je među top tri najatraktivnije učesnice na ovom muzičkom takmičenju.

Podsetimo, grupa "Hurricane" sa pesmom "Loco Loco" predstavliće Srbiju u drugom polufinalu popularnog muzičkog takmičenja, 20. maja, a finale Evrovizije održaće se 22. maja.

Kako su Uraganke izgledale na tzv. tirkiznom tepihu, preddogađaju predstojeće Evrovizije, pogledajte u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA