≫ 

Karleuša posle dužeg vremena objavila sliku oca, ali svi s jednim razlogom komentarišu Duška

Jelenina porodica uživala je u prirodi

  • 16
Jelena Karleuša i Duško Tošić Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Instagram/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša objavila je porodičnu fotografiju, a najlepši komentari svakako su otišli na račun njenih naslednica Atine i Nike Tošić.

Atina i Nika poziraju sa tatom, fudbalerom Duškom Tošićem, i Jeleninim ocem, Draganom Karleušom, a sudeći po pozadini uživali su na jednom splavu pored reke.

Pop zvezda je očigledno fotografisala svoju porodicu, a Atina i Nika oduševile su opuštenim izadnjem, a ove devojčice svojim stajlingom već privlače veliku pažnju javnosti.

Pored Jeleninih naslednica i oca, njen suprug Duško izazvao je lavinu komentara, a svi su saglasni da fudbaler nikad bolje nije izgledao i da je "top frajer".

"Duško kida, a kako i ne bi", "Atina i Nika su preslatke", "Duško nikad bolje nije izgledao", "Jelena, ćerke su do tebe nasledile modni stil", "Tošić je opasan frajer", "Duško se nešto promenio, ne znam šta je ali izgleda vrhunski", "Kakva lepa porodična fotografija, ali mi je žao što Jelena slika, a nije na njoj", neki su od komnetara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA